Totul se rezumă la un buchet de flori şi cuvinte…

Totul se rezumă la un buchet de flori şi cuvinte, la poze cit mai frumoase pe retelele de socializare cîte mai multe like-uri si cîte mai multe comentarii .
Dar totuşi aceasta nu este fericirea care o cauta toţi.Oameni plini de egoism şi conduşi de nişte hîrtii – asta devine în voga pe timp ce trece. Reţelele de socializare pline de poze frumoase, laudă si multe lucruri false.
Băieţi lipsiţi de cultură şi care nu ştiu cum să trateze o domnişoară, spun că fetele caută băieţi frumoşi şi plini de bani.Ce ar fi dacă ai privi ceea ce eşti tu,ce reprezinţi? Berea în mîna şi vorbele prosteşti nu mai sunt în modă. Credeţi că o să agăţaţi fete bune fiind şmecheri ? Veţi agăţa fete la fel ca voi, care se vor folosi de voi şi care la un moment dat vor dori pe altul, aşa cum faceţi şi voi de altfel.

Ceea ce dăruim aceea primim,acest lucru este inevitabil,cît de mult nu ne-am stărui , oricum roata se întoarce. Daruieşte ceea ce ai vrea să primeşti dragoste,înţelegere,respect,indulgenţă şi multe alte calităţi pe care le cauţi, daruieşte dragoste chiar si duşmanilor tai, tu eşti mai bun ca ei.
Sunt persoane în fata cărora poţi să te închini, sunt persoane care nu ţi-au făcut nimic si îi dispreţuieşti doar pentru faptul că există.
Fiecare din noi are viziunea sa asupra vieţii şi fiecare vede diferit în diferite culori si în diferite nuanţe.Unii  văd binele  la orice intersecţie, alţii văd doar negativul iar acest negativ se întoarce asupra lor. Gîndeşte pozitiv şi vei avea parte de o lume pozitivă.

Să aveţi o seară perfectă alături de oameni minunaţi.