Din viziunea unui băiat!

Fetele în ochii baieţilor prind o culoare tot mai sumbră.

Suntem într-o societate ce degradează continuu, însă nu trebuie să uităm că mai există şi persoane ce nu-s în pas cu moda.

„Pe timp ce trece realizez şi vad că mai există puţine fete care vor aprecia frumuseţea interioară, puţine fete ce te vor iubi pentru ceea ce eşti şi nu prentu faimă sau bani. Spre exemplu o fată pe care o simpatizezi şi o respecţi pînă la icoane, între timp ea simpatizează pe altcineva  poate mai şmecher şi mai frumos, însă el se comportă cu ea ca un dobitoc, şi ce poţi să faci cînd ea îl iubeşte iar el îşi bate joc. Băieţii ce apreciază şi respectă au parte doar de fete ce ştiu bine să joace teatru şi să improvizeze iubirea, sunt băieţi ce ar face tot pentru o domnişoară iar ea nu vede asta,  ea se indragosteşte de altul ce nici nu o ia în seama. Cum nu ai face oricum aşa va fi, se combină unul bun şi unul mai puţin, pînă în final unul suferă iar altuia nu-i pasă.
Sînt fete pe care le vezi si vrei să le descoperi, care sunt pline de entuziasm, şi îţi pare ca e simplă  însă  în acelaş timp complicată. Sînt fete ce dintr-o privire te cuceresc, dintr-un zîmbet te ademenesc, şi dintr-un surîs te face sa-i spui „te iubesc”.  Sînt fete ce se folosesc de ce-i mai slabi, sint fete ce au comportament indecent, 
sunt diferite totuşi, 
sînt care apreciază caracterul şi nu banii. sînt care radiază de bunătate. 
Sunt fete ce-ţi inspira putere, sînt fete ce-ţi provoacă durere,  unele  înţelese altele mai puţin, unele le vrei pe-o noapte ,  altele pe-o viata.
Sunt fete ce vre-i să te închini şi să-i săruti  mîna,sînt care nu-ţi merită nici privirea.
Sînt fete ce ştiu ce înseamnă iubirea însă  iubesc pe cei ce nu ştiu să aprecieze, sunt şi băieţi ce ştiu să iubească însă ajung să se dezamăgească odată şi se pare că s-a dus dracului iubirea pe-o văiţă.
Pentru a avea putere să o ei  de la început trebuie sa fii foarte puternic să începi iar să crezi în persoane şi să nu-ţi fie frică de un alt esec. 
Este greu. Nu e simplu deloc şi spunea cineva că suntem doar nişte bucăţi de lut care trebuie modelate, iar această modelare pe care ne-o oferă soarta  cred că ne pregăteşte pentru a avea o experienţa pentru viitor, pentru a deveni mai buni şi mai înstăriţi  pentru a putea reda cele trăite şi altora, pentru a putea da un exemplu bun de urmat.”
                                                                                                                        Din viziunea unui băiat!