Regrete? Nu!

Regrete nu trebuie să ai atunci cînd greşeşti, ele mereu te ajută să devii mai puternic şi mai bun, în alte cazuri mai rău,depinde de persoană. Persoanele puternice vor avea mereu curajul să se implice acolo unde deja au fost şi a durut, cei slabi pot să spună doar că nu mai cred în acest lucru, cu toate că în adîncul inimii sale poate şi simte ceva însă în zadar, doar orgoliul e mai presus de toate, doar prietenii mereu vor spune ce va fi mai bine, nu contează ce-ţi spune  inima şi la ce te atrage sufletul. Niciodată nu luăm în consideraţie aceste lucruri elementare.
 Nu e atît de greu să-ţi asculţi corpul si sufletu, cînd vrea ceva el  spune, doar că din mîndrie noi facem  în aşa fel ca să nu ne vorbească lumea şi să fim buni în faţa lumii. Lumea! Ce mult contează! De parcă trebuie mereu să faci pe placul lor!
Poate dacă faci pe placul tău ţii mai bine? Poate dacă ai asculta ceea ce vrei tu,ar fi altfel, nu principiile  care sunt create de lume, principiile care zi de zi te atacă mai tare şi mai profund fără să te gîndeşti la asta conştient, depindem cu toţii de „gura lumii” ce o să zică cineva, pe cînd acel cineva nu reprezintă nimic.
O singura închipuire am, cînd  nu o să privim în gura lumii, cînd n-o să ne privească poveştile altora şi n-o să ne pese de ceea ce se întîmpla în jur, cînd o să te gîndesti să-ţi fie ţie bine şi la cei apropiaţi.
Regrete? – Nu!
Fiecare greşeală este un experiment şi fiecare regret trebuie tratat ca pe o lecţie, pentru ca data viitoare să nu faci la fel, însă noi oamenii  facem aceleaşi greşeli zilnic şi nu ne reeducăm aşa cum ne place nouă, ca să devii ceea ce visezi trebuie în fiecare zi să-ţi analizezi comportamentul şi să-l corectezi pentru că doar aşa vei progresa şi vei înţelege de ce trecutul este aşa si cum să faci ca viitorul să-ţi fie mai frumos.
O seară plăcută să aveţi !