Tu!


Tu! M-ai facut sa ma simt speciala, mi-ai dat mirosul dragostei ce era pe cale sa dispara, mi-ai insuflat incredere, mi-ai luat toate gindurile rele si le-ai ars cu un foc de sincera iubire.Ai facut ca ochii mei sa vada lumea asa cum o vezi si tu,m-ai facut mai sincera, mai buna.Mi-ai adus la marginea prapastiei unde as vrea sa sar, insa tu doar cu privirea ma opresti.
Sunt realista si mereu am fost, insa ai reusit sa ma faci sa visez si sa-mi fac planuri ce poate nu o sa fie niciodata realizate.
Mi-am imbogatit imaginatie cu un singur om, iar visele vin una dupa alta ca valurile marii, simt o furtuna in suflet in care se confrunta realitatea si visele mele, ale tale, nu pot sa inteleg ce-mi aduce zimbetul pe buze cind iti vad imaginea.
In largul tau se vede doar lumina, se-ascunde un sunet blind si o voce foarte fina ce-mi patrunde corpul si sufletul cuprins de temeri fara numar.
Esti o imaginatie sau realitatea va decide timpul si inima,sufletul si dragostea.
Mi-e frica de ziua in care nu va mai fi asa cum credeam, cind visele se vor face scrum, cind gindurile vor fi goale, cind privirea nu va mai fi atit de draga, zimbetul atit de fin.
Mi-e frica de tacere si de doruri grele, mi-e frica de realitate, mi-e frica de singuratate.