O convorbire!

Doar o convorbire, doar atit astept, astept un vis ce poate sa ramine neimplinit, dar e  atit de dorit. O convorbire de o seara ma tine cu un zimbet pe buze pina ajung sa vad iar acel „Salut!” si e mai puternic decit multe alte,alte „Salut” de la diferite persoane. Asteptarea e dificila, poti sa renunti, poti sa mergi mai departe, depinde de tine.

-Ce-ti poate oferi de la distanta?
 Intrebare pe care o adreseaza multi, acei multi ce au relatii de citeva luni de zile, care duc flori, saruturi, imbratisari, te iubesc, iar in final se termina cu un „Pa, nici nu te-am iubit”
 -Nimic, si totusi mai mult decit cineva ce-mi este aproape, zimbesti, si totusi nu-i aceea.
Sunt persoane ce te ademenesc cu infatisarea, sunt persoane care pur si simplu te arag, si parca nu vezi nimic special, insa e mai special decit crezi, e mai dorit decit ti-ai dori, e mai placut decit ai vrea.

Ma ademeneste gindul ca totul va ramine o imaginatie in care suntem fericiti, in care vom avea un viitor, in care vom fi mereu impreuna. Sunt doar iluzii, sau poate ginduri ce se realizeaza,timpul va decide. Distanta si timpul mereu va lasa sau o umbra neagra, sau un test perfect al vietii.
Pretuieste sufletul, dragostea, sinceritatea. Sa fii fericit!