Fii fericit!

Rasfoiesc o carte, privesc coperta si imi fac impresia despre ce poate sa fie scris in ea, vad un om pe strada si dupa felul in care e imbracat apreciez ce profesie poate are, ce rol in societate si multe alte lucruri.
Asa facem majoritatea din noi, privim frumosul, frumosul atrage privirea, frumosul te face sa te indragostesti, frumosul iti pare ideal.
Putini dintre noi vor atrage atentie la orice om, va aprecia o persoana de orice rang, putini vor privi sufletul.
 Ne-am invatat sa ne mingiem privirea cu tenuri placute, cu gene cit mai lungi, sprincene tot mai accentuate, trucuri  de luminozitate si altele, insa adevaratul adevar ramine a fi si dainui in suflet. Sufletul  o sa-l vezi in privire, privirea simpla, privirea nemachiata, privirea adevarata.

O sa-l vezi in gesturi, doar ca aceste gesturi nu vor fi cadouri scumpe,  ci grija cea tandra care poate fi oferita in orice moment, dar nu o facem, fiind orgoliosi sau din teama ca sa parem  prea grijulii, din teama de respingere, din teama ca va deveni o deprindere si nu te va mai asculta ce spui.
Teama aceasta! Teama care te limiteaza, nu-ti da libertate pentru a te rataci in iubire, nu-ti permite sa te scalzi cum vrei in fericire, nu te lasa sa iubesti asa cum visezi.
Si visam cu toti la o iubire mare, ajungem sa gasim o persoana la care inima intinde bratele  pentru a savura din dulceata dragostei. Dar! Ne temem de principii, de esec, de gura lumii, de multe alte lucruri care mereu isi au o explicatie.
Cind sufleutul tau vrea ceva cu adevarat, lasa-l sa-si exprime starea, lasa-l sa prinda culoare, lasa-l sa fie liber in alegere, lasa-l sa iubeasca ce doreste. Pretuieste  sentimentele ce vin din interior, momentele ce sunt spontane, hazlii, prostesti  insa cel mai important este sa fii fericit. Nu-ti fie frica de nimic, imbina sufletul si dragostea, ratiunea si placerea  doar de un lucru nu uita FII FERICIT!