Nu te lasa manipulat!

„Un baiat avea foarte multi prieteni la care tinea foarte mult si pe care mereu i-a respectat. Intr-o zi baiatul s-a gindit sa faca ceva in viata, sa nu stee degeaba la un calculator si sa piarda timpul, a decis sa gaseasca modalitati de a face bani, se apropiau 18 ani si avea multe visuri de realizat. A cautat mii de modalitati de a face ce-i place si pe linga asta sa primeasca si bani  si a reusit pina in final. Le-a propus prietenilor sa mearga cu el sa faca bani , prietenii au spus ca vor desigur, doar ca se amina de pe azi pe miine, si nu mai faceau nimic.
Baiatul treptat sa indepartat de ei, nu din motiv ca nu dorea sa discute cu ei sau sa-i ajute, insa el a gasit alt cerc de oameni care au interese la fel ca si el, cu care are despre ce vorbi, nu numai sa iasa la o bere in oras. La un moment dat prietenii spuneau  ca baiatul  si-a uitat prietenii vechi si ca s-a schimbat foarte mult. „

In concluzie reiese ca baiatul a ajuns unde si-a propus avind ambitie. Iar acei care au aminat de azi pe miine au ramas tot acolo, nu au crescut, nu s-au dezvoltat, si cele mai dese ori se intimpla ca ajung la o virsa si nu stiu ce vor de la viata, nu au un scop .
Daca baitul raminea cu persoane care nu au ambitie si nu au un scop in viata, asa avea sa devina si el.
Apreciaza ce-ti spune un om bun si intelept, nu te lasa manipulat de cei ce te fac sa fii la fel ca ei. Daca o sa faci ceea ce fac ei, daca o sa faci ceea ce fac toti, atunci tu in ochii lor vei fi bun, aceasta va fi bine si fain pentru ca le esti prieten, insa daca dorintele tale se indreapta in alta directie, daca pasiunile tale sunt diferite de ale lor, daca tu nu vrei sa fii ca ei, daca vrei sa faci altceva si vrei sa arati asta, inseamna ca fii tu insuti si nu incerca sa faci pe plac nimanui.

Deci conteaza foarte mult de ce oameni suntem unconjurati pentru  ca ceea ce suntem noi aceea  atragem in jurul nostru ca un magnet, nu-ti fie frica de schimbari, cauta ceea ce iti place si fa din placere ceea ce crezi tu ca este bine pentru tine, comunica cu oameni care sunt la fel ca tine  preferinte comune, scpuri comune. Ajutati-va unii pe altii pentru a ajunge la succes. In fiecare zi fa ceva frumos, ceva placut pentru tine, incearca sa te perfectionezi in fiecare zi  si vei vedea ca vei fi mai fericit pe zi ce trece.
Sa aveti o seara frumoasa!