Puteai să-mi spui…

„Puteai să-mi spui ce simţi.Puteai să-mi spui ce te doare.Puteai să-mi spui care este defectul meu. Puteai să-mi arăţi dragostea sau ura. Puteai să-mi spui ce gîndeşti, doar te-am rugat.”

 Ai dorit să-i demonstrezi ceva, dar se pare că nu ţi-a ajuns curaj. Ai vrea să-i spui multe lucruri, dar te opreşte  gîndul ca nu-ţi va răspunde la chemare.

Ai rămas cu cuvintele încuiate in gînd. Setimentelor le-ai dat foc, credeai că-ţi va fi mai usor. Amintirile au devenit doar o stare de bine în care te regaseşti uneori cînd ţi-e greu pe suflet. Dragostea a devenit doar un cuvînt, care-l auzi de la unii îndragosti-ţi, sau filme.

O urăşti sau o iubeşti, nu eşti sigur de propriile gînduri, nu mai eşti stăpîn pe propriile iluzii. Ai devenit confuz în propria-ţi lume. Ai devenit mai rece, mai dur, mai înţelept  dar astea nu te apara de sentimente, de gindurile la ea şi nici de dorinţa de a o vedea din nou în braţele tale.
O vrei lîngă tine, ştii sigur că o vrei, dar nu te înduri să o chemi.

Ai pierdut-o, dar putea să fie a ta, cu un pic de răbdare şi multă dragoste. Putea să-ţi facă viaţa mai fericită, dar îl va face fericit pe altul. Îşi va aminti de tine în vise. Te va chema în gînduri şi în amintiri.
Îţi va fi dor. Dar va fi prea tîrziu.