Ador să îmbin culori si sentimente

Ador clipele petrecute cu oameni frumoşi, frumoşi la suflet. Oameni ce te hrănesc cu multă energie pozitivă. Oameni ce îţi aduc starea de bine cu un simplu mesaj, vorbă sau privire.
Îmi plac oamenii pozitivi, care văd lumea în culori, plină de vise, plină de dragoste, sentimente profunde, gînduri simple  pentru cei ce gîndesc la fel  sau complicate pentru cei ce nu ştiu cu ce se hrăneşte sufletul şi se plîng mereu ca-s nefericiţi.
Zîmbetul este un element inevitabil. De multe ori un simplu zîmbet şi o privire ajustată la modul potrivit este perfect.
Perfect cînd o persoană străină îţi este mai aproape ca orice aproape, cînd distanţa este doar un cuvînt.
Ador să percep omul, sentimentele, culorile, visele şi realitatea.

Acordul între două gînduri ce se combină şi se creează perfectă iluzie, ce ne provoacă gingaşă mîngîiere a copilului din noi, ce ne trezeşte sensibilitatea şi ne aduce pace.
Ne perfecţionăm pe zi ce trece, cunoaştem oameni noi, facem impresii noi, apreciem oameni noi, unii pleacă alţii rămîn, unii te apreciză alţii nu.
Apreciez orice cunoştinţă şi respect pe fiecare pentru ceea ce este, pentru discreţie, pentru sinceritate, pentru minciuna ce este spusă pentru a face impresii bune, pentru complimente, pentru gesturi, pentru zîmbet, pentru farmec, pentru zile însorite, pentru dimineţi cu zîmbete, pentru mesaje ce îşi au rost,pentru culori,pentru vise, pentru iluzii, pentru sentimente, pentru tot ce e frumos. Mulţumesc lume! Eşti defectă şi perfecă!