Ai talent!

Ai talent! Da, ai talent să faci pe cineva fericit, chiar dacă singur nu-ţi dai seama de aceasta.

Eşti special, eşti o persoană speciala pentru cineva. Şi cînd spun cineva,  orice persoană se va gîndi la o anumită fiinţă dragă sufletului.
Poţi să aduci bucurie acolo unde deja nu mai erau speranţe. Poţi fi acel ce inspiră. Poţi să devii un geniu în privirea celui ce te iubeşte. Tu aprinzi foc acolo unde demult nimic nu mai mocneşte. Dai culoare acolo unde demult era totul alb-negru. Ai să poţi să adaugi sclipire ochilor ce plîng. 
Chiar dacă în visele tale tu nu-ţi poţi imagina aşa ceva. 
Ai talent înnăscut de a iubi. 
Va fi o zi în care lîngă pieptul tău va bate o inimă ce îţi va aparţine. Desigur că nu poate să fie chiar mîine, pentru că pentru a ajunge la ceea ce este al tău te mai împiedici de careva pietre, ce te fac să realizezi multe lucruri, care îţi sunt un experiment pentru a deveni mai puternic şi mai sigur în ceea ce îţi doreşti.
Totuşi orice vis devine relitate trebuie doar să crezi în tine.

Un gând despre “Ai talent!

  1. Foarte frumos spus,mai ales ca atunci cand esti cazut la pamant majoritatea celor ce privesc scena dezolanta nu fac mai nimic in afara faptului de a compatimi.Ce rost are sa intinzi o mana cuiva necunoscut,poate ca-si merita soarta,poate ca locul lui este acolo jos.Cat de multe justificari reci si absurde pot trece doar intr-o fractiune de secunda prin mintea unui simplu trecator care este martorul unei asemenea imprejurari triste.Dar tu?Eu? Oare si noi gandim la fel?Oare Hristos care a fost rastignit pe cruce intre doi talhari a ramas nepasator la strigatul celui care i-a reprosat ca ar trebui sa se salveze pe el dar si pe ei care erau crucificati alaturi?Nu a ramas indifferent niciunuia insa i-a raspuns doar celui care si-a marturisit in ultima clipa greselile si i-a cerut sa-l mantuiasca si pe el.Raspunsul a venit fara intarziere:Chiar astazi vei fi cu mine in imparatia cerului!

    Apreciază

Comentariile sunt închise.