Impresii greșite

Zi de zi vreau să-i văd ochii, și să-i văd doar eu, poate sună a egoism, dar nu vreau să-l demonstrez lumii. Este pentru mine, nu pentru lume.
De ce să demonstrez cuiva că sunt fericită, sau ca nu-s. Celor ce le pasă sunt puțini sau mulți – nu contează.
Poate ar fi mai bine să încercăm să ne satisfacem sufletul, dar nu să ne legăm de principii și de vorbe goale, ne laudăm în gol și fără sens, unii se bucură, alții invidiază.

Vezi pe cineva fericit? Cum poți să știi ce istorie au ei? Poate e prima  lună de fericire? Poate au trecut peste multe greutăți împreună? Poate e doar iluzie?
– Nu știi, dar vorbești și vorbești…

Suntem uneori atît de imprevizibili și năuciți de o mulțime de reguli. Straniu, daca cineva a spus o frază asta nu înseamnă că trebuie sa fii ca el și nici să faci ceea ce face el.
De ce lumea devine tot mai copiată, lipsit de originalitate și plini de egoism? Cele mai noi telefoane, cele mai performante calculatoare, diferite lucruri ce ușurează munca omului, iar socitatea degreadează.
Lipsă de lectură, intens pe zi ce trece vocabularul devine mai bogat din notițele de pe rețele de socializare. De mirare faptul că barem acestea sunt memorizate, dar devin atît de populare că îmi deranjează urechea cînd le aud.
Toți așa-s de romantici și sensibili, că nici nu mai știu dacă așa-i persoana, sau a privit multe filme și a citit multe notițe.
Doar impresii greșite și iluzii nesătule.
                        *Nu vreau să învinuiesc pe cineva, nici să supăr, vreau doar să fiu înțeleasă.
                                                                                           Mulțumesc, o seară frumoasă!

Un gând despre “Impresii greșite

Comentariile sunt închise.