Fiecare progresează în felul său

M-am așezat în fața oglinzii și am început să îmi amintesc de cît de naivă mai puteam fi și în cîte momente din viața mea am greșit. Am greșit cu adevărat.
Cîte momente nespus de plăcute le-am transformat în amintiri deșarte și pline de ură și mînie. Cît de egoistă eram în unele momente fără să-mi dau seama. Aspectele firești ale dragostei le vedeam  parcă inversate, parcă totul era inversat în mintea mea. Știu că în anumite momente mă simțeam penibil, dar cum aveam să știu ce înseamnă a te simți bine și foarte bine.
Desigur că fiecare realizează multe la o anumită vîrstă sau în urma unui eveniment important în viața sa. Eu realizez multe lucruri din urma istoriilor povestite de alții, fie că prin cărți sau video, audio, sau chiar din auzite de la alți oameni de rînd.
Fiecare istorie  ce ți se povestește are un semn de întrebare. Fiecare poză spune ceva. Fiecare privire comunică mai viu decît ai vorbi. Fiecare gest îți poate comunica cu mult mai mult decît te înduri să spui în cuvinte.
E simplu.
Doar că uneori nu sunt înțeleasă așa cum aș dori, și vreau să progresez. Poate că fiecare își dorește să progreseze în felul său, iar pentru asta e nevoie de dorință și voință.
Să ai o seară frumoasă! 

Un gând despre “Fiecare progresează în felul său

Comentariile sunt închise.