Și băieții iubesc

De la înălțime se vede orașul plin de lumini, zgomot si haos continuu, dar gîndurile sunt oricum la tine.

Îmi amintesc de zilele în care mereu eram împreuna, cînd nu era nici o problemă, tu mereu lîngă mine. Ne comportam ca doi copii, dar în schimb la toate noi eram fericiți în doi. Nu aveam nevoie de nici un prieten pentru  ca să mă distreze. Tu erai totul, era destul ca să fii lîngă mine, să te cuprind pur și simplu. Tu erai distracție, iubire, fericire, împlinire, bucurie, perfecțiune, erai totul.
De ce ai transformat totul într-un praf ce rămîne călcat în picioare?

Te sunam în timpul zilei, dimineața , la amiază și seara, mereu aveam grijă să fie totul bine , să nu uit să-ți spun „Bună dimineața „și „Noapte bună ai grijă de tine” , dar la un moment dat se pare că nu-ți mai păsa și făceai doar ce doreai tu. Știu și eu am făcut la fel, mulți spun că e bine să te răsplătești cu aceeași monedă, dar realizez că nu este chiar așa. Uneori mai bine să ierți decît să strici o relație.
Dar noi am stricat totul. Poate și în adîncul sufletului mai simt ceva pentru tine, doar că deja s-au întîmplat prea multe. Ne-am pierdut încrederea și toată mîndria am scoso pe cîmpul de luptă, parcă luptăm dar nu prea.
 Ți-ai găsit pe altcineva dar nu a durat mult, cred că doreai să uiți de mine, sau poate să îmi demonstrezi că găsești mai bun. Și eu te-am înlocuit , doar pentru ca să arăt că și eu pot să găsesc pe altcineva. Dar mai mult ca să arăt celor din jur că nu-mi pasă, că chiar dacă ne-am despărțit totul e ok și mergem înainte. Dar nu mergem înainte pentru că încă mă mai ții lîngă tine și nu mă lași să încep ceva nou. Știu că și tu te gîndești la mine dar e atît de complicat.
Recunosc că țin la tine foarte mult, poate  încă te iubesc chiar dacă mi-ai dezamăgit așteptările.
Trag aer în piept și mai privesc orașul împodobit și luminat. Gîndurile oricum îți aparțin, le deții și te joci cu ele, te joci și cu mine, cu sentimentele mele.
Mă chinuie amintirile.
Parcă se normalizează ceva, și iar e greu. Urăsc momentele cînd îmi aduc aminte cît de frumos și bine era, timp de trei ani am putut să trecem peste toate dar acum s-a destrămat totul ca un castel de nisip. Ce s-a întîmplat cu tine? Ce s-a întîmplat cu noi? De ce ne comportăm așa? Oare mai vrei să fii cu mine sau nu?
Întrebări ce devin retorice, pentru că mi-e frică să ți le adesez, pentru că mi-e frică de răspuns, pentru că nu găsesc curaj și pentru că nu știu dacă va avea vre-un rost … mă tem de răspunsul tău.

                                                                                      Din gîndurile unui băiat. Și băieții iubesc.