Replici copiate, sentimente false și multă pasiune chioară

Fii tu însuți, nu copia pe nimeni. Deja e plină lumea de xerox invincibil. Replici copiate, sentimente false și multă pasiune chioară. E cert faptul că mai există persoane ce le putem aprecia și le putem lua exemplu, dar puține.
Privim lumea parcă direct, dar parcă am privi prin ceață. Ceață de gînduri pierdute și rătăcite. Este o omenire total confuză și neînțelesă. Orice briză de cultură parcă se simte și parcă nu.
Indirect privim lucrurile simple, ne complicăm viața cu mîna noastră. E ceva firesc deja, nimic nu mai pare o mirare, fiecare încearcă să surprindă cu ceva, fiecare cu ce are.

Unii cu sentimente false pentru ca să nu fie singur, să fie și el cu o prietenă, să vadă prietenii că el e tare și frumos, îl admiră multe fete și alte chestii. La fel si fetele aleg băieți frumoși și șmecheri pentru ca să vadă prietenele cît e de fericită. Dar în adîncul sufletului nu e chiar așa cum pare pe suprafața exterioară, nu numai machiaj  dar și zîmbete și mimici false, sau poate o iluzie oarbă.
Unii se dau tari și mari, cu voce pronunțată se declară perfecți și doar de laude, dar realitatea e cu mult mai simplă decît arată împodobirea asta deocheată.
Absurditate de milioane ce presoară doar iluzie optică, asta demonstrăm prin comportament și vorbe. Deja puțini mai dau dovadă de cultură și inteligență să nu mai vorbim de dragoste și perseverență.

7 gânduri despre “Replici copiate, sentimente false și multă pasiune chioară

  1. Individul/Individa din ziua de azi fuge de el/ea pentru ca nu are incredere in sine,nu pote fi insusi ea/el,e foarte greu sa fii un creator,mai bine furi ideei si ti le scrii după spinarea personala,dar cum se zice ulciorulul nu merge de multe ori la apă – parcă da,dar ei au un ulcior de fier. Sentimente? Mai există la cineva? – mamimuțele cum par ele mai slab dezvoltate ca omul,au mai multe sentimente decit tînărul/tânăra din ziua de azi.Acum nu e treaba de Sentiment,acum e treaba de satisfacerea dorintelor carnale,hranirea diavolului cu minciuna,laudă și concurență cu alții pentru popularitate. Pe indivizii fară sentimente minciuna și Ctrl+C Ctrl+V îi face să devină iluzii,praf,cenușă,fum,nimic….

    Apreciază

Comentariile sunt închise.