În fiecare zi adunăm petale de energie pozitivă sau negativă.

Fiecare zi e  o nouă șansă, un nou început, dar nu ne pre folosim de el. Se repetă zile la fel, fără diferențe, care ne fac mai indispuși, pentru că într-o zi în care știi că ai făcut ceva cu sens, cînd știi că ai acumulat ceva folositor ești mai mîndru de tine. Capeți încredere în sine cu fiecare zi în care dai dovadă că trăiești, nu doar exiști.
Fie că ai rezultate bune la scoală, serviciu, ai făcut o faptă buna, ai învățat ceva nou, și multe alte lucruri ce ne pot aduce bună dispoziție. E foarte simplu să te bucuri de ceea ce faci tu, să avansezi și să te depășești pe tine. 
Crezînd că nu vei reuși – nu te va motiva niciodată să faci ceva.

În fiecare zi avem nevoie de succese pentru a fi împliniți. Asta ne va aduce buna dispoziție, pentru că atunci  cînd iți faci un plan și îl realizezi, ești mîndru că ai putut, iar dacă nu-l relizezi iți pierzi încrederea în tine și în puterile tale.

Cînd spun succese în fiecare zi  nu e neapărat premii sau diplome, e vorba de satisfacția spirituală pentru că n-o putem cumpăra cu bani și nici să o înlocuim cu alte lucruri. Doar că satisfacția pe care o primim din ceea ce facem e mai valoroasa, ne încurajează și ne simțim mai împliniți, mai puternici, mai buni.
În fiecare zi adunăm petale de energie pozitivă sau negativă.
În fiecare zi ne înconjoară oameni diferiți.
În fiecare om vedem o doză de energie cu care se împarte si cu noi.
În fiecare zi împărțim inconștient o doză de energie. 
În fiecare zi suntem supuși unor reguli a căror influență nu o simțim pentru că deja a devenit caracter. În fiecare zi ne adresăm întrebări retorice.