Fiecare are nevoie de o bucată de suflet ascuns

Știu că nu sunt ideal, fiecare are defectul său. Dar de ce atîta lume judecă pe alții fără să-i cunoască?
Pentru că așa e la modă? Sau cum se explică asta?
Cum poți să spui ceva despre un om cu care nu ai vorbit față în față? Dacă nu ți-a răspuns la un mesaj – deja persoana aia e numită în fel și chip.
De parcă percepem oamenii după o poză, care poate să nu fie a lor.
Inundați de lumea virtuală pînă peste cap. Și înotăm în această lume virtuală cu toții, unii mai mult, alții mai puțin.
Apreciați doar fotografia, nu și persoana. Apreciați notița care a distribuit-o, dar asta nu înseamnă că el simte la fel.

Ascundem multe, dar și mai multe rămîn un semn de întrebare, altele devin iluzii preponderente. Fiecare are nevoie de o bucată de suflet ascuns, pentru că nu putem pune pe masă și la văzul tuturor toate calitățile noastre. Avem puțini oameni ce ne cunosc cu adevărat, care ne acceptă așa cum suntem, care sunt alături indiferent de situații.
Unii trec pe alături lăsînd doar amintiri, alții ne lasă o experiență, o lecție de viață, momente frumoase sau urîte, toate acestea trebuie să ne ajute să progesăm.

Dar toate amintirile vă provoacă sentimente dure și crezînd că dacă toți sunt la fel. Intersant fapt dacă te dezamăgeși într-o persoană, poți să spui ceva despre alte persoane? Cum poți să critici mai mulți oameni cînd ai cunoscut doar unul? Oare este cert faptul să ponegrim pe cineva care nu-l cunoaștem? Dacă te-ai dezamăgit într-o persoană – gîndește-te ce ai făcut tu? unde ai greșit? care a fost problema? fă-ți concluzii pentru tine, nu pentru alții, clarifică-ți situația, vezi ce nu ai făcut corect, și ia aminte, învață din greșelile tale, dar și ale altora.