Dragostea mea se frânge în bucăți

Mi-e dor, mi-e dor de acele  momente când eram fericită alături de tine. Încerc să adorm, dar mă mint doar pe mine și iarăși îmi spun că e ok și sunt bine. Când noaptea vine, felinarile sunt unicele ce mai stau de veghe. Și ninge lin, atât de frumos și tandru. Dacă aș putea asemăna această ninsoare cu dragostea mea, ar fi o asemănare perfectă pentru că, precum fulgii mășcați ajung la pămînt și se topesc, așa și dragostea mea se frânge în bucăți dar nu mai ajunge la tine. Fulgii se topesc din cauza temperaturii pozitive, iar dagostea mea de temperatura ta  negativă ce o menții constant. 
Ai devenit ca o  statuie de ghiață, care nu mai simte și nici nu aude. Te prefaci sau poate realitatea dură te-a făcut să fii așa. Orgoliul și mândria vor trăi mereu, iar naivitatea mea se va transforma în piatră. Dacă totul va mai merge așa, tu de ghiață, eu de piatră. Perfect! Inevitabil vom fi ambii puternici și învingători, însă nefericiți. Vom găsi fericire doar în bani și slavă, pentru că nu vom mai crede în iubire. Dezamăgiri tâmpite, prostii și fleacuri, asta e ce mai rămâne. 

Mai am puterea să cred că pentru o clipă o să te pot întoarce. Mai cred că o sa te mai văd alături, în brațele mele. Mai cred că vom fi împreună, departe de lume, unde nu ne va cunoaște nimeni, unde trecutul va deveni scrum, unde ne vom putea trăi sentimentele așa cum sunt. Să iubim pentru că iubim. Unde nu v-a exista principiile prietenilor și altora care să ne influențeze. Mai vreau să știu că mă mai iubești, la fel de intens ca înainte. Și să știu că acea era iubirea adevărată.
Dar dacă mă iubeai, cum puteai să mă lași să plec? Ce fel de iubire e asta când dupa două zile găsești pe altcineva și poți să-i spui cu ușurință „te iubesc”? 
Întrebări prostești, la care nu-mi vei răspunde pentru că nu ai curaj, pentru că nu ți le voi adresa niciodată, pentru că îți este totuna, pentru că nu te mai interesează dacă te iubesc sau ba, pentru că tu cauți deja altceva.