Investește în tine – învață și dezvotă-ți personlitatea

Vorbeam cu un necunoscut. Era destul de dezamăgit în privința fetelor. Spune că-și doresc doar bani, mașini scumpe, băieți frumoși și multe altele. El a spus сă vrea iubire sinceră, dar că nu este în stare să mai creadă pe cineva. Păi cum să te iubească cineva când singur nu poți să crezi în acea persoană? Cum v-a crede în tine?
E dezamăgit, pentru că fata cu care s-a întîlnit 2 ani de zile, se întîlnea cu el doar din faptul că avea mașină și era independent financiar.
Da! E dur să conștientizezi așa ceva.
Dar dacă o fată sau mai multe apreciază doar asta,  deci nu înseamnă că te dezamăgești în toate. Nu sunt toate la fel.
Doar că există un moment pe care puțini îl percep. Dacă ai mașină sau bani – nu înseamnă că trebuie să fie punctul tău forte. Pentru că dacă mașina  nu va mai fi – tu rămâi fără acel punct forte. Investiți în obiecte, dar vreți fericire și iubire. Cum să fie înțeles acest lucru?
Dacă aveți mașină, mergeți cu ea la prima întîlnire să vadă acea fată ce baiat ești, desigur că uneori poate nici nu e mașina voastră. Ideea este că arătați în prim plan obiectele, iar ceea ce ai în suflet rămâne a fi pentru mai târziu. Dar care este sensul să mai arăți mai tîrziu sentimente, când deja ai cumpărat-o. O fată ce te va iubi nu va avea nevoie de mașina ta, nici de banii tăi, chiar dacă asta contează și este necesar. Ea va avea nevoie de iubirea ta, de grijă, atenție și înțelegere. Pentru că când BMW-ul tău n-o s-o  linișteasă și nici s-o impresioneze.
Investește în tine – învață și dezvotă-ți personlitatea. Ceea ce investești și depui suflet, crede-mă că va da roade, și vei avea roadele la care visezi.
Dacă stai pe loc cu gândul că ești dezamăgit și fetele vor doar bani – nu le vei vedea niciodată pe acele care iubesc. Privește-i și descoperă-i pe cei ce au aceleași dorințe ca tine. Iubește chiar dacă ai fost dezamăgit, pentru că tu ești deosebit, fii tu însuți  doar atât.