Care ar fi problema să ai lângă tine o fată frumoasă, îngrijită, stilată și încrezută?

Mereu băieții spun că fetele sunt frumoase fără machiaj și fără multă chiteală. Am întîlnit și băieți care spun că un pic de machiaj accentuează, însă nu exagerat. Avem sitații diferite însă de cele mai multe ori acest accent contează mult.
Este sigur că oricum calitățile sufletești contează mai mult, dar și fizicul contează foarte mult.
Băieți, spuneți că  exteriorul nu are mare importanță, însă mereu alergați după fete frumoase, suple, îmbrăcate frumos și nu mai vorbesc de 90 -60 -90.
Nu prea înțeleg unele chestii – când vă întîlniți cu o fată începeți să-i interziceți să se machize sau să se îmbrace mai sexy.
 Care ar fi motivul?
Faptul că se va găsi altul care să o aprecieze, că te va lăsa pentru unu mai bun decât tine sau că ești egoist și vrei să o deții ca pe un obiect la care te uiți numai tu? 
O fată nu e un obiect și cu cât îi interzici ea va face contrariul, pentru că ce e interzis  este cel mai interesant. Chiar dacă o să-i interzici să facă ceva, nu vrei câștiga încrederea ei, ci va crede că o subapreciezi. Mai bine fă un compliment la locul său decât o isterie că s-a îmbrăcat mai sexy. 
Mai vine întrebarea – unde te-ai chitit așa, pentru cine?  -Pentru tine, pentru că astfel când vei merge la braț cu ea, alții o vor admira. Și cert e faptul că se vor uita la tine întrebându-se cum ai reușit să o cucerești, iar tu însă nu ești mulțumit, în loc să te mândrești de ce ai lângă tine.
Straniu, și totuși de ce se machiază fetele? – Pentru că ne dă un aer de încredere, uneori chiar poate și aroganță. Este un mod în care ne putem ridica dispoziția, chiar dacă asta băieții nu pot să înțeleagă. La fel și hainele care accentuează punctele noastre forte, sau  chiar coafura  când este mai deosebită și îți accentuează forma feței.  Și în ultimul rând că radiezi de fericire atunci când te privești în oglindă și ai impresia că vezi o prințesă.
Care ar fi problema să ai lângă tine o fată frumoasă, îngrijită, stilată și încrezută?  -Iată că problema nu e în fete ci în voi, pentru că nu sunteți încrezuți în propriile forțe, sunteți dezorientați și disperați, cel puțin asta se deduce din acest comportament.
Lăsațile să aleagă ele cum vor să fie, puteți să le încurajați să își cumpere ceva frumos. Nu vă puneți singuri bețe în roate, pentru că aici chiar nu e cazul. O femie trebuie să arate bine, fie că e stil clasic sau casual, e reprezentantă a sexului frumos și asta explică totul.

2 gânduri despre “Care ar fi problema să ai lângă tine o fată frumoasă, îngrijită, stilată și încrezută?

  1. La capitolul ăsta eu am fost un om foarte norocos. Am avut alaturi o persoană la care n-am avut nimic de reproșat vre-o data. Cu atât mai mult cu cât am cunoscut și frumuseți feminine care supralicitau frumusețea lor, crezând că dacâ are o pereche de picioare frumoase și e draguța la față merita totul necondiționat. Adică iese cu tine, apoi dispare, ok, gata, ți-ai luat gândul dar…într-o zi te sună…ca si cum nu s-a întâmplat nimic și-ți cere (normal!) un favor sau un ajutor. Nu știu ce experiențe au avut alții dar la mine chestia asta s-a tot repetat. Până când am cunoscut într-o zi o persoană deosibita, care ieșea cu totul din tiparele care reușiseră sa-mi facă deja greață și-mi stârneau un umor acid.

    Apreciază

Comentariile sunt închise.