Când nu simți momentul, taci!

Ma-i urmărit cu privirea, nu ai avut curaj să-mi vorbești. Posibil că nici nu-ți doreai asta, pentru că oamenii care-și doresc ceva, ei pur și simplu acționează.

Un zâmbet fals ce ți l-am aruncat, așa să fie în loc de „Bună ziua”. Nu aș dori să par needucată, și nici nu doresc să par obsedată de tine. Sunt om. Știu că sentimentele contează, dar pentru ce când nu sunt apreciate?
Ni s-au intersectat privirile doar pentru câteva secunde. Am simțit o dorință nebună de a vorbi cu tine, să-ți spun că mi-a fost dor, dorință nebună să-i permit inimii să spună adevărul. Rațiunea aș dori să o deconectez, de-ar fi posibil. Dar am lăsat totul să decurgă așa cum este să fie, poate că o să regret cândva, însă nu poți să scurgi iubire de acolo unde a rămas doar corp secat de dragoste.
Am înghețat toate sentimentele pe care ni le putea da de gol privirea. Am înghețat orice mimică care ar putea să-i dea de înțeles că încă îl mai vreau să fie a meu. Am înghețat corpul ce-și dorește din răsputeri să-ți sară în brațe. Am înghețat și sufșarea care ar putea să se intensifice la privirea ta. Am înghețat și pustietatea din ochi. Am făcut orice posibil să nu simți că încă te mai iubesc.
Știu că nu e ceva normal, pentru o persoană ce iubește. Doar că eu cunosc că nu are nevoie de ea. 
Când oferim unor oamenii lucruri prețioase de care ei nu au nevoie, ce vor face cu ele? – Le vor arunca. 
Captivant. Să-mi ofer inima pentru a fi lăsată într-un colț să zacă de dragoste rănită. Mai bine plâng în pumni singură cu mine decât să cerșesc mila cuiva. Nu iubesc să cerșesc iubire. Nu iubesc să cerșesc sentimente. Nu iubesc să cerșesc priviri, cadouri sau complimente. 
Totul trebuie să vină din interior. Din inimă. Nu numai pentru faptul ca să fie. Nu poți să fii împlinit când auzi un „Te iubesc” doar din simplul fapt că a fost cerșit. Fiecare cuvânt, fiecare compliment, fiecare frază are menirea sa, momentul său. Când nu simți momentul, taci, pentru că dacă spui ce nu există – te minți pe tine însuți.