Un pic despre realitatea prezentată de băieți

Am petrecut o seară frumoasă. Nimic deosebit, doar luminile orașului și viteză. Convorbirea ce durează ore în șir pe aceeași temă. Relațiile între băieți și fete sunt cele mai populare teme de discuție și totuși iată că aflu câte un pic despre realitatea prezentată de băieți.
Deci – sunt băieți ce știu ce vor. Mai exact este faptul că le place frumosul ( asta la toți le place). Ei bine să trecem la caz concret.

 Da știu că toți băieții spun că curvele vor doar bani și mașină. Dar orice fată cred că ar trebui să își dorească așa ceva, dacă nu-și dorește eu cred că-i proastă. Trebuie mereu să visezi și să vrei ceva, iar dacă o fată îi place unu care nu are nici scop, nici bani, nici mașină – eu nu o pot înțelege. 
Eu vreau una frumoasă, îngrijită, să simt mirosul unui parfum scump, dar pentru asta eu am nevoie de bani ca să o pot întreține, pentru că când va fi cu mine să fie la fel de frumoasă și îngrijită. Dacă eu n-o să-i pot oferi ceea de ce are nevoie – se transformă într-o fata de care no să-mi mai placă. E logic nu?
Și uite că mulți le interzic la prietene că să nu se machize să nu se îmbrace mai sexy, o fusta sau rochie mai scurtă. Eu cred că dacă să meargă alături de mine – e ceva normal, o să mă mândresc cu ea și o sa fiu chiar fudul că am așa fată. Sigur că dacă s-ar duce în altă parte – nu mi-ar placea. Da dacă se face frumoasă pentru tine să-ți placă, de ce să-i interzici? Eu nu înțeleg.
Și iată, sunt fete cuminți da parcă prea liniștite, nu văd nimic în ea  ca să fiu intrigat. Ei bine faptul că nu se lasă ușor cucerită e bine, dar totuși parcă ceva nu e bine. Și dacă o cucerești repede – parcă îți pierzi interesul repede…

În întunericul nopții, doar luminile mașinii și viteză. O convorbire destul de lungă, lucruri stranii și nu prea, actual și un pic anormal. Astea, dar și multe alte lucruri  despre care băieții discută. Unii iubesc, alții doar vor să bage în pat. Diferite principii de viață și diferite vizualizări a prezentului. Mi se pare că unii văd direct, alții 3D sau 5D, dar unii parcă-s orbi și doar simt că există. Simt doar lucruri, iar sentimentele sunt doar niște iluzii optice ale altora.