Zâmbetul tău mă înnebunește

Am luat toată mândria și am aruncat-o în gol. Am simțit o ușurare ce mi-a permis să mă arunc în brațele tale și să te cuprind așa cum nu am mai cuprins pe nimeni. Mi-a fost dor, recunosc că mult timp ascundeam asta, dar uite că nu mai vreau și de aia sunt aici.
Simt că cu fiecare secundă devin mai fericită. Zâmbetul tău mă înnebunește, e splendid și vreau să-l văd continuu. În sufletul meu mocnește un foc ce se chinuie de mult timp să aprindă o flacără puternică, dar uite că doar cu tine această  flacără începe să prindă la putere.

Ador să mă ții în brațe și să-mi atingi pielea fină cu buzele tale. Ador să te joci cu buclele mele rebele pe care le iubești atât de mult. Ador să îmi i-ai mâna în palmele tale și să-ți simt protecția  pe pielea mea. Ador să vorbim în șoaptă, chiar dacă sunt teme inutile de discuție, însă orice temă duce la un zâmbet irezistibil. Îți privesc ochii și înțeleg că nu-i ador, ci îi iubesc.
Vreau mereu să-i privesc, simt că doar eu exist în acești ochi, simt că aceste momente sunt importante pentru tine. În privirea ta văd un ocean de dragoste, chiar dacă ochii tăi nu-s albaștri eu văd în ochii tăi o mare de dorințe. Zâmbetul tău îmi redă fiecare secundă de fericire ce o simți. Probabil că cineva va spune că doar mi se pare că asta ar fi dragoste. Doar că nu-mi pot potoli simțirile pe care mi le oferă sufletul tău. Poate că sunt prea naivă și văd doar zâmbetul tău ce mă face să ma topesc de dorință nebună, sau poate chiar te iubesc necondiționat.