Vice-ministrul afacerilor externe Iulian Groza la o conferință cu voluntarii Ligii Tineretului

Liga Tineretului din Moldova a organizat o conferință cu vice-ministrul afacerilor externte, Iulian Groza. Tinerii care au participat la conferință au primit răspunsuri la întrebări, dar și o claritate în ceea ce privește Uniunea Europeană pentru Republica Moldova.

Iulian Groza, vice-ministrul afacerilor externe a participat astăzi la o conferință, organizată de Liga Tinerilor din Moldova, unde au fost puse în discuție diferite probleme pe care le întâmplină Republica Moldova pentru integrarea europeană. Domnul Iulian Groza a explicat și a argumentat că țara noastră are  mari șanse de a adera la UE, și ne  îndeamnă ca fiecare să se dezvolte și să ajute și pe alții,  pentru că Europa începe de la noi, începe cu modul de gândire și educație.

Tinerii care au participat la masa rotundă au avut posibilitatea de a adresa întrebări și posibilitatea de a discuta despre situația politică din țară. Astfel, tinerii au aflat răspunsurile la întrebări și au rămas mulțumiți.

Conferința realizată de către Clubul Diplomaților din cadrul Ligii Tineretului a fost o experiență frumosă pentru tineri, iar pentru viitorul apropiat se vor mai organiza asemenea conferințe.