Alexadru Lebedev,blogger: "Cel mai important e să fii fericit"

Am fost recent la o dicuție cu Alexandru Lebedev, blogger, dar și fondatorul proiectului #diez. Ceea ce m-a impresonat este simplitatea acestui om, foarte vesel ce ne-a adus o energie pozitivă.
Un blog cu numele „Acasă la Fluturaș” straniu că-i roz, dar iată că de aici a început. Nu crede în cărți de dezvoltare personală, iubește să călătorească – mult și foarte mult.

Iată că din toate cele spuse despre el, despre proiecte, bloguri, bani și alte chestii, cel mai important e să fii fericit. Să fii fericit indiferent de ceea ce faci. Să primești plăcere din ceea ce faci. Nu contează dacă banii îți aduc fericire, iubirea, familia sau orice alt lucru. Trebuie să faci acel lucru pe care-l crezi tu că te face fericit.
Și mi-a plăcut fraza -„Fetele vor să se mărite? – Lasă-le să se mărite,dacă ele cred că asta le aduce fericire „
Din toate astea facem o concluzie că într-adevăr trebuie să facem ceea ce ne place. Nu trebuie să ne deranjeze ceea ce va spune lumea, trebuie să mergem înainte și să fim fericiți.
Aici mai am și câteva poze de la Școala de bloggeri Liga Tinerilor din Moldova. Toți frumoși!!!

2 gânduri despre “Alexadru Lebedev,blogger: "Cel mai important e să fii fericit"

  1. Cred ca fiecare isi sprijina la un moment dat ideologia personala existentiala pe ceva ce provine de la altcineva.Cu alte cuvinte fiecare suntem 'virusati' independent de vointa noastra.Preluam inconstient ce ne place la un moment dat ca mai apoi sa ne dezicem si sa cautam altceva care sa ne satisfaca.Intreaga viata nu este decat o lunga cautare a fericirii.Avem asteptari de la oameni,lucruri,natura si suntem in stare sa mergem pana la capatul pamantului sa o gasim ca in final sa intelegem ca fericirea este inlauntrul nostru,a fost mereu acolo insa privirea noastra era indreptata in zare, incapabila sa se priveasca pe sine…..

    Apreciază

Comentariile sunt închise.