Te cuprind, iar respirația îmi vibrează de emoții

E incredibil să stau cu tine aici, cu prietenii tăi, nu sunt de rangul tău și nu am idee pentru ce m-ai ales. Mi-ai propus să dansăm, era un dans lent.
Te cuprind, iar respirația îmi vibrează de emoții. Am început să tremur… deja nu mai știam de ce tremur poate de emoții sau poate că era un lac alături de local și  mai ales că era septembrie târziu și deja noaptea și-a lăsat mantaua rece peste noi.
-De ce tremuri?

-Nu știu.
-Ții frig?
-Parcă nu.
-Atunci?
-Lasă…
-Ți-a plăcut seara asta?
Dacă sincer nu aveam idee ce să răspund, pentru că eram doar câteva fete, în rest doar băieți cu interesele lor de gașcă. Mă gândeam să-i spun că vreau acasă, dar eram prea departe ca să mă ducă acasă.
-Păi cum să-ți spun, e bine doar că e cam frig. Vanea al tău are glume proaste, în rest e ok.
-Da știu, dar el caatare e bun, pur și simplu uneori vrea să dea dovadă de mai mult decât este.
Nu mai știu ce am vorbit mai târziu, pentru că îmi era destul ca să fiu lângă tine, să te cuprind și să-ți simt parfumul. Același parfum de la prima întâlnire. Mi-ai arătat telefonul, iar pe ecran era poza mea, plăcut , însă m-a pus pe gânduri de ce oare eu?… ei bine oricum mai bine nu-mi adresez această întrebare pentru că e absurd.
Deja eram plictisită de acea atmosferă și îmi doream să dorm, pentru că pe la 3 de noapte lumea doarme, dar eu stăteam și ascultam ce spun ceilalți.

Am ajuns acasă pe la 5 dimineață, obosită , dar cu sentimente foarte profunde. Mi-ai scris mesaj și m-ai întrebat dacă am ajuns bine, dar și sigur că mi-ai urat noapte bună. Eram foarte fericită și împlinită în acel moment  doream să strig în gura mare cât de fericită sunt, cât de mult îmi placi și că mă tem să te pierd…

Un gând despre “Te cuprind, iar respirația îmi vibrează de emoții

  1. Tea cucerit prin dans,ția demonstrat grija prin asigurarea ca ai ajuns acasa,ția demonstrat atracția sigură prin fotografii,creînduți mii de întrebari de ce tu,și prin mesajuj de la 5 ția făcut acea plăcută explozie sufletească de plăcere și atunci a început o nouă poveste de iubire.Frumos început. Din miile de flori,tea ales pe tine.

    Apreciază

Comentariile sunt închise.