Am așteptat ca el să rupă această tacere, dar în zadar…

Am ajuns pe malul unui lac. Eram doar noi doi. Luna abia începea să-și întindă splendoarea pe cerul înstelat. Priveam apa, mai bine zis priveam luna ce se oglindea, era o atmosferă destul de tensionată. O zi întreagă ne-am certat de la prostii, și sigur că două persoane mândre – nu prea cedează. Dacă îmi spunea ceva  nu la locul potrivit, la sigur că aveam  să mă supăr.

De cele mai multe ori în așa cazuri prefer să renunț la tot, indiferent de timpul care a fost și de momentele plăcute, acele momente devin o umbră la fel cum văd totul în jur când e noapte. Nu mai știu ce se întâmplă, probabil că ne cunoaștem prea bine și nu mai este la fel ca la început, dar totuși orice relație are asemenea probleme și ele pot fi depășite. Sigur că sunt depășite atunci când ambii dau dovadă de interes, dar iată că eu nu văd asta la noi.

Am așteptat ca el să rupă această tacere, dar în zadar aștept ca el să spună ceva. Am privit în jur, luna luminează atât de puternic, e o noapte splendidă cu aromă de iarbă verde abia crescută. Deja începuse să fie frig și nu mai aveam răbdare când se va începe discuția pe care o așteptam o zi întreagă.
Cineva l-a sunat și a vorbit câteva minute. Straniu fapt că nu am atras atenția cu cine vorbea, am încredere sau poate prea multă încredere ce poate să fie încurcată cu indiferență.
-Noi vorbim în seara asta? 
-Despre ce? 
Am pus întrebarea doar pentru ca să nu încep să dramatizez situația, nu-mi doresc un scandal ci vreau o explicație, dar încerc să mă abțin aș dori inițiativa lui ca să rezolvăm problema că doar bărbat se chiamă.
-Vrei să mai fii cu mine?
 Ce aberații spuse de buzele pe care le sărut în fiecare zi. Foarte interesant ce ar trebui să răspund la o așa întrebare? Nu! Că doar te iubesc!  Chiar altă idee nu-i vine în cap? De ce să întrebi așa o chestie când situația e tensionată. Sunt supărată, iar întrebarea o pui de parcă ai pune lemne pe foc, pentru că pot să-ți răspund că nu mai vreau în așa mod. Oare să mă întrebi la fiecare ceartă „Dacă mai vreau să fiu cu tine ?”- la sigur că o sa-mi fac impresia că asta și aștepți…
-Ce întrebare aiurea, ceva mai constructiv nu vrei să-mi propui?…
Barem să mă pupi…

2 gânduri despre “Am așteptat ca el să rupă această tacere, dar în zadar…

  1. Femeia trebuie cucerita chiar și atunci cînd e deja a ta,dar unii indivizi se plictisesc de relatie cind merge ca pe unt,ca și acei ce au tot deodată,ca și cei care nu au luptat mult să obție această relație.Cînd întro relație apar întrebari de nesiguranță,aceasta înseamna începutul sfîrșitului unei relații frumoase.

    Apreciază

Comentariile sunt închise.