AIESEC Chișinău „Studentul secolului XXI”

Am fost la un eveniment dedicat studenților din care am învățat multe lucruri și în special cum se face un CV, dar și cum trebuie să fie un angajator valoros. Chiar dacă a plouat a fost o zi foarte frumoasă.Detalii vedeți mai jos.

 AIESEC Chișinău a organizat pe 13 martie evenimentul „Studentul secolului XXI”. Specialiști cu experiență în domeniul resurselor umane, dar și directori ne destăinuie secretele unui student al secolului.

AIESEC a organizat în  incinta  bibliotecii municipale „B. P. Hașdeu” o întâlnire cu Mariana Pascari, consilier dezvltare HR Mobiasbanca și fondator Simplex, care a explicat și s-a împărtășit cu unele secrete pe care trebuie să le cunoască fiecare pentru a face un CV cât mai bun, cum trebuie să fie o scrisoare de intenție și cum ne comportăm la un interviu.
Pentru a merge să aplici la un job sau un stagiu internațional este cert faptul că e nevoie de un CV cât mai bine structurat. Astfel sfaturile au fost binevenite pentru studenți.
Despre abilitățile și calitățile unui angajator valoros a vorbit Veceslav Guțuleac, director Rodals, care  ne-a relatat ce abilități trebuie să aibă un angajat valoros, dar și cum trebuie să fie un student al secolului XXI.
La finalul evenimentului a fost  o scurtă prezentare AIESEC  care  este o rețea globală de tineri, destinată dezvoltării abilităților de leadership pentru un impact pozitiv în societate,iar  cine dorește să se înscrie la AIESEC are posibilitatea până pe data 15 martie. Mai multe detalii vedeți aici pagina facebook  și site oficial AIESEC