O discuție despre succes cu Andrei Porubin

Probabil că multe persoane își doresc să-l cunoască pe Andrei Porubin  așa pe viu, unde nu e nici un scenariu, unde nu e nici o interdicție, unde se discută liber. Tinerii din cadrul Ligii Tineretului din Moldova au avut posibilitatea, împreună cu ei și eu, să vorbim  despre succes și despre Andrei Porubin – începând cu băncile școlii, care au fost greutățile și ce înseamnă jurnalismul în adevăratul sens al cuvântului.
Unii obțin succes peste noapte, alții mai greu, dar iată că din toate acestea se pare că succesul nu se rezumă la câteva criterii ci are o mulțime de nuanțe pe care le poți înțelege doar prin muncă, pentru că nu există doar talent, pentru că talentul trebuie dezvoltat. Andrei Porubin ne-a mai povestit despre anii de copilărie, dar și tinerețe, anii de facultate și cum a ajuns să studieze jurnalismul, se pare că e jurnalist licențiat însă actor nelicențiat. Cel mai important că ne-a oferit câteva exemple de oameni care vor ramâne tipărite în creierul nostru pe un timp îndelungat.
Invidia este cel mai rău lucru pe care-l posedă omul, iar bunătatea devine tot mai rară. Indiferent de situație trebuie să fii un om bun.
Cică cazi de 7 ori, dar ridică-te de 8 – unul din cele mai bune sfaturi ce există.
NU POT – nu există și nici nu trebuie să existe în gândurile noastre.
Aș dori să mulțumesc celor ce au organizat – Liga Tineretului din Republica Moldova dar și coordonatoarei Clubului Jurnaliștilor – Felicia Plămădeală, și nu în ultimul rând domnului Andrei Porubin pentru o discuție excepțională!