Dor scăpat de sub control, e o dorință mare, dar e gol

E dor, și e frumos acest dor până în momentul când îl scapi de sub control, iar în loc de o dorință arzătoare acest dor se transformă în scrum de vise și amintiri. Un dor nebun de oameni care nu le pasă, lucruri simple ce devin uitate, sentimente de bine ce ajung să se transforme în frică.
E dor, și e tandru să știi că cineva, probabil, se gândește la tine și se întreabă oare ce faci  în acel moment, dar e dezastru când începi să realizezi că într-adevăr  nici nu-și amintește de tine.
E dor, în gânduri și în visele ce de mult timp  râvnesc să izbucnească într-un vers sau într-o frază spusă direct în față, spusă frumos și cu ton pentru a răpune indignarea.
Mi-am zis în multe gânduri că dorul scăpat de sub control se transformă într-o dorință mare de răzbunare, iar mai târziu te trezești că e totul gol, chiar și acolo unde mai era ceva s-a golit. Pustietate acolo unde cîndva era totul, era un gând bun și pozitiv, un sentiment și un motiv.
Acolo, acolo, acolo… unde sunt sentimente bine sculpate, sentimente ce au intrat în os la fel ca o manieră proastă, acolo se naște și dorul. Dorul e un fel de obicei prostesc pe care-l folosim ca pe un cuvânt de legătură acolo unde există sentimente…