Cei care văd sunt orbi! De ce? – Pentru că ei își văd viitorul în milimetri

Conștientizez orice pas, orice mișcare, orice cuvânt, orice gând. Însă uneori mă las dusă de valul ce-l conduce inima. Și eu văd.  Eu știu. Eu vreau să fie diferit. Creierul meu vede diferit. Însă uneori simt nevoia să închid ochii și doar să simt, să aud și să presupun cu ochii închiși. 
Mereu ne ademenește ceea ce e interzis, ceea ce va provoca intrigă, ceea ce va scoate vorbe știind adevărul pare a fi amuzant când joci teatru atât de bine, iar oamenii chiar cred, și ei comentează atât de serios, atât de convingător.
 Probabil că sună a tâmpenie, dar uneori e mai bine să fii liber, să te comporți așa cum îți vine la acel moment, să te bucuri de momente. E mai plăcut să trăiești momentul decât să retrăieși ziua de mâine. Mulți nu vor fi de acord cu mine. Știu! 

Dar am unele momente când văd oameni care ar putea fi cu mult mai buni, însă uneori am o impresie că sunt orbi. De ce? – Pentru că ei își văd viitorul în milimetri.
Unul a spus că vede viitor doar peste hotare, de parcă-l așteaptă cu colaci acolo. Unul spune că nu-i posibil, tâmpenii mai mari nu am auzit.
Unul pur și simplu doarme de dimineață până seară și-mi spune că mai bine nu merge la muncă că se plătește puțin. Sunt multe alte situații pe care nu le pot enumera. Doar că mă frământă o singură întrebare, de ce alții pot, dar tu nu poți? de ce alții reușesc, iar alții doar se plâng că nu pot fără a face ceva.

Cei care văd sunt orbi! Vei întreba – DE CE? – Pentru că unii oameni au probleme cu mult mai mari, dar ei luptă pentru visul lor. Însă unii care au totul destul de bine, se plâng că nu le ajunge ceva și visează să mearga nu știu pe unde și să facă nu știu ce…  Ei văd doar un teritoriu și se tem să-și lărgească viziunile. Se limitează la milimetri!
Vă rog treceți la metri și la pași încrezuți pentru viitorul vostru, visați, chiar și irealul poate deveni real!