Când am vrut eu – tu n-ai vrut…

Când îmi doream din tot sufletul să te am alături, mi-ai arătat indiferență. Când mi-am dorit să simt un sprijin din partea ta, ai avut alte chestii mai importante. Când am avut nevoie de tine, doar să fii alături, doar să simt cum îți bate  inima, să aud cum respiri, atunci, tu ai găsit motive să pleci.

Când mi-am dorit eu din toată ființa să te am lângă mine, tu ai găsit motive să mă lași fără nici un răspuns. Ți-a plăcut să dispari, să dispari de parcă nici nu știai că mă gândesc la tine. Nici prin minte nu ți-a trecut că așteptam un semn, așteptam să văd dacă mai există un simplu sentiment de simpatie și respect.
Nu ți-am cerut nimic! Doar am așteptat să văd dacă ceea ce spui se va simți și în comportament, dar nu a fost așa. Ai fugit! Și nu ai fugit de mine, ci de fricile tale. Îți este teamă de eșecuri, iar aceasta te face slab. Când mă temeam eu, tu ai fost puternic. Când te temi tu, eu nu pot să fac față.
Atât de banal, când știi ce simți, dar există prostii ce te împiedică. Lucruri ce îți pun bețe în roate, dar mai ales gesturi și spuse ce sapă gropi  în suflet.

 Da! Știu – e o aiureală și nu poți înțelege – de ce unii oameni țin unul la altu, dar nu sunt și probabil nu vor fi împreună din cauza ORGOLIULUI. De ce? Pentru ce? Te întreb, poate încerci să-mi răspunzi? – NU ȘTIU!
Probabil că e cel mai prostesc răspuns ce există, probabil că nu vrei să răspunzi! Și ajungem într-o dileamă, din care nu putem să decidem ce ne dorim cu adevărat. Dar cu toate acestea mai sunt multe de spus, pentru că atunci  când am vrut eu – tu n-ai vrut… când vei vrea tu – probabil, eu să nu mai vreau…

Un gând despre “Când am vrut eu – tu n-ai vrut…

Comentariile sunt închise.