Șirag de relații proaste, care devin mai târziu motivele cu care-și învelesc rănile inimii


De ce mulți din noi când încep  să povestească ceva despre sine, începe cu trecutul și povestește eșecurile, cât de rea a fost fosta, cât de rău a fost fostul?
Vorbeam cu un băiat, recent, și mi-a povestit că este dezamăgit în persoane (fete), iar eu nu înțelegeam de ce îmi spune toate acestea? Vorbea cu mine, de parcă și-ar fi dorit să mă  impresioneze, însă spunea că fetele-s nu știu cum și nu știu ce, oare pe mine m-ar interesa asta?
Ce-i drept din asta eu îmi pot scoate o concluzie –  băiatul e dezamăgit al naibii și pe lângă asta mai e și obsedat de relații. Cică el nu poate fără prietenă!
– Perfect! Hai și ne-om întâlni doar din motiv că TREBUIE să avem iubite, că nu putem o perioadă de timp să stăm singuri pentru a medita și realiza ce vrei cu adevărat, iar mai bine zis – pe cine vrei? pe alta (oricare) sau pe fosta dupa care te stingi?
De cele mai multe ori  mulți cad  într-un șirag de relații proaste, care devin mai târziu motivele cu care-și învelesc rănile inimii. Dând vina pe alții fiind vinovați, însă vinovatul e acel ce are așteptări.
 Motivul fiind simplu – pentru a uita pe cineva ei găsesc înlocuitori, crezând la prima vedere că sunt ideali. În loc să se gândească bine, să realizeze dacă într-adevăr își dorește să fie cu acea persoană – dacă simte ceva, ci nu pur și simplu să fie, că e la modă să scrii postări pe facebook că te simți bine. Ei cred că astfel demonstrează că sunt puternici, că pot depăși ușor orice dezamăgire – ba NU, suneți pur și simplu fricoși, fricoși de singurătate, fricoși de eșecuri, fricoși și orgolioși, care nu vor aștepta o explicație, ci își vor crea o concluzie (care probabil e greșită), și vor spune tuturor acea concluzie, care după părerea lor e cea adevărată în care ei nu au nici o vină, sfinții ai naibii…
Știu cum e, și mi-aș dori să n-o mai facă nimeni…fiți răbdători, ascultați cu atenție, faceți imposibilul pentru a avea alături persoana potrivită!

2 gânduri despre “Șirag de relații proaste, care devin mai târziu motivele cu care-și învelesc rănile inimii

Comentariile sunt închise.