Lăsați aerele de bărbați – fiți bărbați!

În fiecare zi citesc câte ceva, în fiecare zi văd unele poze ale prietenilor, cunoscuților și alți oameni pe care-i văd pe stradă și la fiecare pas îmi strâng impresii și scot unele concluzii. Văd o mulțime de oameni ce se lasă manipulați, se lasă seduși de prostie, se lasă în voia sorții crezând că va fi bine.
Iar dacă aș spune ceva despre băieți, mai degrabă le-aș adresa o întrebare – ce vă doriți voi de la o fată? Să umble ea din urma voastră sau s-o cuceriți, că totuși nu prea înțeleg cum vine chestia asta. Pe unele le prea căutați, pe altele parcă vă plac și parcă nu… Aș fi vrut să înțeleg, dacă îți place una, de ce nu te duci la ea? așteaptă să te clarifici cu tine, nu fugi repede în brațe la alta și îi stârnești o mie și una de iluzii, iar mai apoi să găsești motive ca să te desparți, oare așa face un bărbat?
Când aud aere din astea de bărbați adevărați, care fumează în fața unei fete și tot fumul spre ea, oare asta e educație?  Când stai și bei până nu ții minte ce ai făcut? Oare asta demonstrează bărbația ta? Unde-i educația? Scuzați-mă vă rog, dar unii sunteți chiar nesuferiți, nu aveți nici un respect față de o domnișoară, nici chiar de voi.
Când căutați o fată să vă întâlniți, voi vreți să fie BUNĂ așa cum se mai spune,și figură bună, să nu bea, să nu fumeze, să fie educată, îngrijită, frumușică și multe altele, dar să știți că o fată bună va fi cu un băiat BUN. Și nu vă mai plângeți că fetele vor nu știu ce, și-s alintate, vor mașini, bani și altele, nu e chestia în mașină ci în comportament, mai gândiți-vă înainte să faceți ceva, uneori aveți comportament de ratați, care nu știu să se comporte frumos și cât de cât adecvat. Sincer degradați pe zi ce trece, mai citiți o carte și lăsați aerele de bărbați – fiți bărbați.

M-am referit la o anumită categorie de persoane și la  mai multe situații pe care le-am văzut!

2 gânduri despre “Lăsați aerele de bărbați – fiți bărbați!

  1. Educatia se rezuma la – respect fata de sine si fata de cei din jur 🙂 si ea nu vine doar de la parinti ci se formeaza treptat, dar putini ajung sa o formeze, uneori nici 7 ani de acasa nu-s

    Apreciază

Comentariile sunt închise.