Lăsați zodiile și fiți încrezuți în sine, conduceți voi, nu vă lăsați conduși de zodiac!

A scris cineva un articol despre zodii, ce zodie și cu care se combină perfect.  Au început toți să întrebe pe facebook „Caut zodia cutare”? Ce-i asta oameni?  Chiar credeți în prostiile astea? Iar dacă oamenii se iubesc, iar după zodie nu se combină deloc, care-i explicația astrologilor?
De ce oamenii s-au obișnuit să vadă undeva scris ceva, să le spună cineva unde-i a doua jumătate, să îi conducă cineva… De ce nu lăsați să meargă lucrurile de la sine, ci le forțați, doriți mai repede să fiți iubiți, mai repede să câștigați bani, și ar mai fi bine să cadă toate astea din cer, asa gratis fără nici un efort.
Unii când fac cunoștință, în primul rând întreabă ce zodie ești, nu-l interesează ce personalitate ești, ce caracter ai, ci zodia e prinicpala. Dacă ești una din zodii cu care el nu se potrivește, peste 2 zile nici nu mai vorbește cu tine. De parcă zodiile ne creează, noi ne cizelăm așa cum ne dorim noi, iar dacă vei citi mereu zodiacul, la sigur că vei deveni așa cum se spune acolo, mașinal vei deveni așa, poate tu nu ești așa de la natură, dar ascultând toate sfaturile astrologilor tu te cizelezi după ele.
Dacă nu le-am asculta, la sigur că fiecare ar deveni așa cum îi place, cel puțin și-ar pune un scop anume, să capete calitățile pe care și le-ar dori.
Mai bine citește o carte care ți-ar dezvolta capacitatea de gândire, decât să citești zodiacul ce te limitează la ceea ce spun pentru mii de oameni… interesant dacă azi se spune că racii vor primi bani, toti racii de pe planetă vor primi bani? oare nu e asburd?
Cele mai frumoase zodii, cele mai iubitoare zodii, cele mai materialiste zodii, cele mai egoiste zodii, bla bla bla… o mulțime de astfel de postări. Lume nu există așa ceva, nu poți să-i pui unui om o etichetă din cauza zodiei!
Lăsați zodiile și fiți încrezuți în sine, conduceți voi, nu vă lăsați conduși de zodiac!
Totuși pentru cei ce cred în el și consideră că-i ajută și se simt mai bine, faceți asta dacă vă simțiți mai comod și mai împliniți,