Cristina Ursachi:Nu contează cât de greu este, important să ajungi unde îți dorești

Cristina este o tânără ambițioasă îndrăgăsitiă de viață și lucruri frumoase. La cei 21 de ani a reușit să impresioneze publicul cu invitațiile sale create cu grijă. Iubește oamenii optimiști, calzi și generoiși la fel ca ea, iar mai jos vedeți un interviu în care ne povestește despre creațiile și realizările sale.

 Orice om își începe cariera dintr-o pasiune, dar  tu cum ai început să confecționezi  invitații?
Am inceput sa fac invitatii din plăcere , pentru că la început eram sigură că voi reuși, iar  invitațiile mele vor avea succes. Mica mea afacere a început cu invitații de nuntă, botez și cumetrii. Când am început să fac invitații nu i-am zis mamei, după ce am avut mai mule comenzi i-am zis ,, –uite  mami vreau sa-mi deschis o mică afacere “, evidet părinții mei erau foarte bucuroși pentru mine și m-au susținut .
Învățînd medicină ai început să faci artă, cum reușești să le îmbini?

Nu e atât de greu să faci un lucru atunci când tu îți dorești cu adevărat să-l faci. Poți să nu dormi nopțile atunci când ai un plan pe care dorești să-l realizezi. E foarte greu sa imbin medicina cu confectionarea invitaților,  dar daca ai dorință și plăcere de ceea ce faci, atunci uiți de greutăți și multe altele.Care au fost primele  invitații și ce părere au avut cei apropiați despre această idee?

După ce am postat câteva poze cu invitațiile confecționate, pe rețelele de socializare, prietenii și rudele mă întrebau dacă chiar eu le fac. Toți au rămas surprinși plăcut și m-au susținut să continui, și pot să săun că sunt mândră că am descoperit această abilitate a mea și nu voi renunța la ea.

Care a fost cea mai reușită sau  preferată lucrare?
Nu cred că am vre-o lucrare preferată sau cu care să mă mândresc, însă sunt câteva care atrag mai mult atenția.


Ce calități trebuie să dețină un om care confecționează lucrări handmade?

Dorința de a face ceea ce-ți dorești cu adevărat este ceea ce motivează. Evident că e nevoie de multă răbdare și încredere în propriile forte, dar la sigur că prin muncă ajungi un om special.
Care este cea mai mare realizare a ta?

Nu știu care ar fi cea mai mare realizare a mea, tot ce am obținut este datorită muncii. Dar unu lucru extrem de important și de care sunt mândră este faptul că mi-am făcut mulți prieteni, care mă susțin indiferent de situație și cred că este o realizare majoră.

Ce planuri ai pentru viitor și ce scopuri urmărești?
Am multe planuri pentru viitor, dar nu mă grăbesc  pentru că îmi doresc să finisez studiile. Cred că cel mai corect va fi să ating aceste scopuri, iar mai târziu am sa-ți povestesc în alt interviu.
Ce sfat le-ai putea oferi tinerilor  care nu și-au găsit vocația?
Pentru a realiza visele trebuie mai întîi să lupți pentru ele, iar dacă ai un vis nu trebuie să renunți la el. Dacă nu ești mulțumit de viață, nu are rost să te apuci să storci creierii, ia-ți rucsacul și pornește la drum. Nu contează cât de greu este, important să ajungi unde îți dorești.

Sursa foto – arhiva personală
Pentru mai multe poze puteți accesa
 aici Pentru contact profil de facebook