Când apare un om în viața ta – iubește-l

Ne-am obișnuit să fim isteți, să fim destui de reci și șmecheri în iubire.E doar o iluzie ce ne-o creăm denumind iubire un simplu joc de teatru. Ne mințim spunând cuvinte de iubire, crezând că dragostea vine din urmă, dar nu, ea vine și ți-o ia înainte  fară ca tu să realizezi. Dar la un moment dat, începi să realizezi că ai vrea sa oferi mai multă iubire decât să primești. Astfel ajungi să iubești necondiționat. Începi să iubești omul așa cum e. Să-i iubești defectele. Să-i iubești spontanietatea. Să-i iubești zâmbetul. Să-i iubești sinceritatea. Să-i iubești caracterul, nu pentru că e ideal, ci pentru că simți că e ceva al tău. Să-i iubești tot întregul, cu bune și nu prea.
 Cineva a spus „Când apare un om în viața ta- iubește-l”, dar cel mai important să iubești sincer, fără multe motive și plusuri adăugate într-o listă, pentru că asta într-un final e doar o fală, despre care vei uita după un timp.
Iubește-l din priviri, sorbindu-i orice șoaptă. Iubește-l sărutându-i fruntea. Iubește-l mângâindu-i părul. Iubește-l conștinetizând iubirea. Iubește-l în orice mod posibil. Iubește-l și fii aproape.
Să nu-l sufoci, ci să-l iubești.
Iubește-l, iar el va simți asta. Nu ai nevoie de multe cuvinte pentru a explica iubirea, doar cei care n-o simt încearcă să-i conceapă definiție, cer o mulțime de păreri și încearcă să fie convinși că iubesc. Unii chiar vor dovezi, oare ce fel de dovezi când ceea ce simți nu se vede, doar se simte. Și o vei simți la un moment, ai grijă să nu pierzi omul ce-l iubești și care te iubește, lumea e mare, iubirea e una.