Întîlniri de două zile și iubire incredibilă la fiecare colț de facebook


Întîlniri de două zile și iubire incredibilă la fiecare colț de facebook. Zilnic noi postări, cineva se desparte, cineva din nou în relationship, cineva se simte trist că el este un ipocrit, cineva se simte iubită nu știu pe unde, cineva face ceva pe undeva împreună cu cineva. Nu mai știu dacă oamenii se iubesc sau doar le place să arate acest lucru prin etichetări, să indice că sunt într-o relație și să demonstreze la peste 1000 de prieteni că este cu adevărat fericit. La sigur că este interesant să postezi unele lucruri cu adevărat frumoase, dar nu chiar toate prostiile și nici te iubesc-uri goale la fiecare pas.
Repetând te iubesc de mii de ori nu vei demonstra intensitatea, spune-o la ureche să audă acea persoană și să înțeleagă cât de mult ții la ea, pentru că acea persoană trebuie să știe. Faptul că vom striga în gura mare, vom scri pe facebook sau alte rețele de socializare – asta nu rezultă iubire, pentru că a scri pe facebook e puțin, a striga în gura mare – tot e puțin. Încercați să simțiți iubirea dintre voi, dacă ea există, lăsați facebook-ul doar pentru comunicarea la distanță.

Nu pot să spun că nu folosesc și eu etichetările, dar încerc să le fac doar când simt nevoia și la un anumit interval de timp, ca să nu-mi înebunesc prietenii cu toate lucrurile mele personale, unii probabil și s-au săturat de postările mele de pe blog, dar asta deja s-a corectat – acum folosesc doar pagina de facebook pentru blog  iar acount-ul pentru nebunii de fiecare zi. O seară frumoasă și mai uitați de net mai ales când sunteți în doi.