Dragoste de doi bani

Oameni ce-i cu dragostea asta de doi bani?
Vă  aruncați în relații ca într-un bazin, crezând că puteți înota, dar de  fapt voi vă înecați din prima dată, apoi plângeți de dragoste rănită.
În deosebi observ multe fete, care ard de nerăbdare să găsească un băiat, apoi îl găsesc, dar nu găsește ceea ce trebuie, însă ea nu vrea să fie singură. Când ajunge la momentul despărțirii începe să-l învinuiască – că a dezamăgit-o, dar de fapt nimeni nu a impus-o să aibă vre-o așteptare, nimeni nu a spus că acel băiat este ceea ce și-a imaginat în mintea ei de BĂIAT IDEAL.
Deși, sunt mulți băieți extrem de dezamăgiți, care caută cu orice preț iubirea cea de toate zilele. Uneori chiar disperați că nu o vor găsi și își distrug viața distrându-se cu prostii, de obicei ei spun că asta e modalitate de a se relaxa, dar de fapt e un moment de slăbiciune pentru unii. Nu sunt foarte mulți, dar pe timp ce trece tot mai mulți din ei sunt observați pe rețelele de socilizare unde din răsputeri caută să își găsească sufletul pereche, încercând să vorbească cu oricare – care va accepta – cu aceea ies.
Așa cum și unele fete îi privesc pozele și încep să decidă dacă ies sau nu. Mai degrabă asta e o joacă, în care toți joacă bine și pe interesul său, regula principală este frumusețea, a doua regulă este abordarea și probabil gramatica, toate acestea mai sunt urmate de câteva like-uri și comentarii, o înîlnire la o cafenea, iar dacă vor ieși și a doua oară – deja să știți că vor fi în relație oficială pe facebook. Cel mai probabil peste 2-3 săptămâni se va repeta aceeași poveste și se vor începe a posta poze cât mai atrăgătoare și conversații cât mai multe.
 
 Nu neg faptul că sunt relații născute pe internet și durează, bravo lor și multă fericire.