Iubește-ți defectele, pentru că ele te fac să fii diferit

Nu am crezut că voi ajunge să-mi iubesc defectele, însă dacă am avut curaj să postez așa poză, înseamnă că chiar le iubesc. Mereu am fost bolfoasă, chiar dacă sunt slabă bolfele sunt prezente de mică și e o normailtate  pentru că eu am uitat să mă mai „jălui” că-s bolfoasă. Ei și ce-i din asta? Așa m-o făcut mama și probabil că semăn cu tata, dar nu-i pe asta. Chestia este în faptul că eu nu mă complexez din acest motiv și este cu mult mai ușor de trăit – fără a te complexa. Când eram mai mică cineva mi-a zis ca-s prea slabă, evident că și eu știam asta, nici acum nu-s altfel. Da! Sunt slabă pentru că așa e felul meu, pentru că, cât de mult nu aș vrea nu pot să adaug kg, însă am învățat să-mi placă de mine așa cum sunt. Acum mă privesc în oglindă și găsesc multe avantaje la faptul că sunt slabă. Unele fete mi-au zis că și-ar dori să fie așa slabe, deci nu e chiar asa de rău.

 Foarte multă lume se complexează din o mie și una de motive poate părul nu-i cum vrea, poate figura nu-i cum vrea, poate culoarea ochilor și așa mai departe că lista-i lungă. Doar că nu știu, când va învăța lumea  să se iubească așa cum este ?
Nu neg faptul că iubesc și eu machiajul, dar nu sunt dependentă de el. Iubesc și eu buclele la nebunie, dar nu mi le fac în fiecare zi. Pentru că uneori pot să mă trezesc dimineața și să-mi placă de mine mai mult naturală și ciufulită, decât machiată și aranjată.
Cât de mult nu am depunde efort să îmbunătățim înfățișarea, oricum energia pozititvă vine din interior și totul depinde de starea ta sufletească, cât de bine te simți tu în corpul tău.
Iubindu-te vei fi mai fericit, mai pozitiv și mai axat pe lucruri importante care îți vor provoca acea doză de energie de care ai nevoie.
Iubește-ți defectele, pentru că ele te fac să fii diferit!