O femeie care știe ce vrea de la viață nu va depinde de un bărbat

Vorbeam  zilele acestea cu un om – despre femei.Vorbeam despre faptul că „sunt unele femei care se anină ca o scamă de bărbat și îl plictisesc prin omniprezentă”. Probabil este o temă care va fi discutată mereu, însă totuși eu cred că femeile care-și scot din minți bărbații și îi chinuie cu multe întrebări și cer multă atenție – ele nu au altă ocupație. Evident că trebuie să fie un echilibru și la acea atenție și la acele întrebări.
O femeie care știe ce vrea de la viață nu va depinde de un bărbat, pentru că va face ceea ce știe ea mai bine în domeniul său, iar el va fi alături pentru a o susține, dar nu pentru ai rezolva problemele și ai da bani să meargă la shopping, plus la toate să-l mai nebunească cu o mie de întrebări.
De obicei această categorie de femei nu știu ce vor de la ele, au doar scopul de a se mărita bine, însă sunt multe lucruri mai interesante decât bărbatul bogat și hainele.
Apreciez foarte mult femeile de succes care reușesc să obțină ceea ce-și doresc pe plan profesional, dar știți cum, e mai ușor să te căsătorești „удачнo”.
Nu am nimic împotriva lor, dacă sunt fericite așa, păi fie sănătoase, însă nu cred că ar fi normal să stai să aștepți prințul nefăcând nimic, pentru că, chiar daca el apare pe o perioadă de timp, apoi pleacă fără urme, atunci ce faci tu? aștepți altul?
Cred că mai bine ar fi să fii stăpână pe viața ta și s-o controlezi, iar când va apărea cineva pur și simplu să-l iubești pentru ceea ce este și nu prentru bani și poziția socială pe care ți-o oferă.