Blogo-Fashion Day la prima ediție


Am participat la un eveniment FASHION pentru prima dată, iar dacă sincer am rămas plăcut surprinsă de faptul că la noi în Moldova încetișor se dezvoltă lumea blogingului și al modei. 

Blogo-Fashion Day a avut loc la primul salon de vestimentație autohtonă COSANZEANA. Scopul acestui eveniment a fost de a informa producătorii autohtoni cât de ușor și efectiv pot promova brandurile prin intermediul rețelelor sociale.
Evenimentul a adunat bloggeri și producători autohtoni care au vorbit despre puterea SOCIAL MEDIA și evident ce fel de eveniment fashion fără prezentare de modă. 
Bloggerii au îmbrăcat hainele producătorilor  autohtoni HERMINA BLUE, ALINA BRADU,  PATRINICHI-STIL și CAPRICORN.
Iar cei din sală au jurizat articolele vestimentare și în final a fost desemnat CEL MAI BUN BRAND AUTOHTON al serii care a devenit PATARNICHI-STIL.
Mai jos am atașat fotografiile de la eveniment, de data asta am mers fără fotoaparat și am preluat pozele de la MADEIN.MD

 Mihaela și telefonul sunt de nedespartit așa că…

 A fost o seară cu multe reduceri pentru orice vestimentație din salonul COSANEANA. Mi-aș dori foarte mult să mai vad astfel de evenimente la noi și sper să merg și la a doua ediție BLOGO FASHION-DAY. O zi frumoasă să aveți!