Dedicație pentru unii băieți care se folosesc de #odnoklassniki


Dacă tot am vorbit în postarea recentă despre SOCIAL MEDIA din Moldova, aș vrea să mai atrag atenția la un lucru care deja mă deranjează – cea mai populară rețea de socializare la noi este #odnoklassniki, păi iată am și eu un cont acolo și primesc unele mesaje că mă doboară turma de agramați. Ei bine, nu poți scrie, te înveți la urma urmei, dar aș vrea să gândiți logic înainte de a scrie cuiva!
Recent am intrat și eu pe #lumeaOdnoklassniki să postez ceva și evident să văd ce se întâmplă acolo. M-a uimit faptul că am găsit un singur om care a atras atenția la blogul meu, în rest atrag atenția doar la cum arăt și vin cu mesaje dulci care nu au nici un sens. Aș avea o singură întrebare – După ce criterii începeți să vorbiți cu o fată? doar dacă e draguță în poze? doar dacă e de genul feminin sau cum să vă înțeleg?
Nu vă gândiți deloc înainte să scrieți! Pe profil scrie cum mă numesc, de unde sunt, câți ani am și bla bla bla, dar voi veniți cu întrebari de genu – cum te numești? câți anișori ai? de unde ești?
Chiar e atât de greu să analizezi profilul cela îninte să-i scrii?
Și apropo, dacă nu-i răspunzi cumva în 2 minute, să vezi cum începe să te împroaște cu pietre. Dacă-i spui că ai prieten, gata nu mai vorbește, nici nu-l mai interesează cu ce te ocupi, ce fel de om ești. De parcă vedeți fetele ca pe obiecte și daca ele au prieten asta ca și cum ar avea un „stăpân”.
Mii milă de voi, că nu puteți să apreciați omul la justa valoare și sunteți în căutare de dragoste nemărginită, aveți un singur scop să aveți prietenă și să vă lăudați cu poze „faine” de la saună cu berea în mână.
Să vă spulbăr visele un pic? Nu veți găsi iubirea scriind la fiecare
Salut cf?
Ești drăguță hai să ne vedem
Ai prieten?
Îmi răspunzi?
….
Gândiți-vă înainte de a scrie, analizați, puneți în funcție ceierul cela măcar un pic!
 M-am referit la unele persoane, nu am generalizat. O seară frumoasă!!!

10 gânduri despre “Dedicație pentru unii băieți care se folosesc de #odnoklassniki

  1. Tocmai de aceea nu trebuie sa ne criticam unii pe alții,tocmai de aceea chiar dacă nu ne place de unile persoane politetia ne impune sa răspundem in măsura posibilitatilor indiferent de gen de nivel social sau alte motive

    Apreciază

  2. Înainte de a posta un articol, mai da-te cu capul de perete – poate iti vine mintea la cap, „puneți în funcție ceerul cela măcar un pic!” – nu destul ca ai o sumedenie de greșeli gramaticale, dar înca nici nu știi că „Creier” se scrie cu IE. Ex – Internet Explorer!

    Apreciază

  3. Tehnologia avanseaza si lumea degreseaza, Sunt diferite cazuri cei drept, de obicei lumea se ascunde nu are datele despre care se vorbeste si intreaba , iar partea ca are prieten si sa nu mai vb, e cam si normal cum poti sai mai scrii daca partenerul ei de viata la moment altceva infara de gelozie nu stie nimic, si nu spun cas perfect, ba din contra is cam imperfect si da mai bine tac …

    Apreciază

Comentariile sunt închise.