BIZZ FORUM 2016 are cea mai bună ofertă pentru studenți

Astăzi am văzut întâmplător un anunț și un eveniment care mi-a făcut cu ochiul. Deci este vorba de un eveniment pentru oamenii de afaceri sau cei care-și doresc să creeze o afacere, care va avea pe 21 ianuarie. După ce am citit detaliile am atras atenția la speakerii acestui eveniment, care sunt Lorand Soares Szaz, Marius Ghenea, Ion Sturza, Vladimir Marinovici. Despre unii am auzit până acum și îi cunosc ca fiind unii din cei mai buni, mai multe detalii despre fiecare speaker și agenda zilei puteți vedea aici http://forum.bizz.md/
Am ceva timp de când îl urmăresc pe  Lorand Soares Szaz și îmi doream nespus să ajung la vreun traning de-al lui și iată că există posibilități.
Pe pagina de facebook am gasit o ofertă foarte bună pentru studenți 300 lei pentru biletul BASIC, 500 lei pentru pachetul STANDARD, vedeți mai jos ce trebuie să faci pentru a obține această ofertă.

Dorim sa ajutam tinerii care au aspiratii sa-si deschida o afacere geniala. Intelegem ca pretul la bilete pentru…
Posted by Bizz.md on 11 Ianuarie 2016

Este o ocazie unică așa că profitați de asta, după cum am observat și în alte părți asemenea traninguri sunt tare scumpe așa că nu ratați șansa de a obține informații utile despre dezvoltarea afacerii tale.
Mai multe oferte și reduceri puteți vedea pe pagina de facebook.
Succes și aștept să-mi spuneți cine merge cu mine?