#bizzforum un eveniment de succes

Astăzi am avut un eveniment, probabil cel mai interesant de până acum. Am plecat de acolo cu un entuziasm că încă nu încetez să le povestesc la alții despre cum a fost, cine a vorbit și despre ce a vorbit, cine m-a impresionat cel mai mult, ce așteptari am avut și ce a fost în realitate…
Ce pot să spun, a fost mai mult decât mă așteptam! Organizarea evenimentului a fost la cel mai înalt nivel pe care l-am cunoscut până acum. Sunteți tare bravo și mi-aș dori mai multe evenimente de acest gen. Este o bună dezvoltare a anterprenorilor, sunt niște lucruri care nu se învață la universitate și pentru a dezvolta economia avem nevoie de așa evenimente, de așa speakeri care să motiveze, să impresioneze și să te ajute.
Când vezi oameni atât de influenți, care au dezvoltat afaceri, care au reușit, care și-au îndeplinit visul, care au atins succesul – crede-mă că te motivează mai mult decât 10 cărți de dezvoltare personală sau motivaționale.
Cei patru speakeri au țintit anume acolo unde există probleme la anterprenori, pentru că există multe modalitățe pe care încă nu le cunoaștem și nu le aplicăm din păcate.
Nu sunt aterprenor, însă „Cum să creezi o echipă de vis?” este potrivită și pentru voluntariatul pe care-l fac, unde poți implimenta anumite metode pentru a ajunge la o echipă foarte bună de voluntari care ar avea succes pe viitor.
Spre exemplu Lorand Soares Szasz a prezentat câteva metode de promovare foarte bune, unele chiar gratis. Dacă sincer nici nu am observat cum a trecut timpul, pe cât de interesant a fost discursul. Mi-a plăcut mult că a spus exact ce trebuie de făcut pentru ca să-ți promovezi afacerea. Deja depinde cât de bine vor fi implementate acele sfaturi.
Și la final ne-am delectat cu  „Povestea de succes” al domnului Ion Sturza, ce-i drept nu știam că dumnealui este atât de cunoscut și apreciat în România, nici prin cap să-mi treacă că este fondatorul la Elefan.ro și încă alte companii de succes de acolo. Destul de impresionant și cu simțul umorului, chiar mi-a plăcut foarte mult!
Mai jos vedeți poze de la eveniment, dar mai târziu cred că vor apărea pe pagina evenimentului sau urmăriți pe instagram si facebook hashtagul #bizzforum.

Ahh am uitat să vă mai spun ceva, am gâștigat o carte CADRANUL BANILOR de Robert Kiyosaki, de la Bestseller pentru cea mai apreciată poză de la #BIZZFORUM pe instagram. Mulțumesc pentru aprecieri, fiindcă asta se datorează vouă, cei care mă urmăresc!!!

A photo posted by Mihaela Josanu (@mihaelajosanu) on Jan 21, 2016 at 4:31am PST

//platform.instagram.com/en_US/embeds.js

//platform.instagram.com/en_US/embeds.js