Măi femeie, dacă ești – fii cu adevărat!


Probabil fiecare din noi a surprins un moment în care vorbesc două doamne în vârstă, desigur dacă nu mergeți mereu cu căștile în urechi, păi vorbeau femeile despre o altă femeie, puțin banal, desigur că cea discutată era cu mult mai stilată și bogată.

-Uite la dânsa și-i chitită, precis are vreun italian bogat, că moldovencele noastre nu s mai chitesc așa.(s-a referit la italian fiindcă urma să fie înregistrarea pentru cursa Chișinău – Roma)
-Geanta șei mari costă peste 170 euro, eu am văzut la Italia, da așei mititicî vreo jiumati cât așei mari.
-O găsit fimeia vreo unu bogat, că altfel nu ari cum… Că una simplă care lucrează la negru nu mai are așa haine…


M-a impresionat faptul că femeile noastre singure se subapreciază. De ce? Pentru că nu s-au gândit la faptul că poate acea doamnă e o femeie de succes, poate și-a deschis o afacere aici sau acolo, că banii îi face singurică și mai crește doi copii. Sunt sigură că nu s-au gândit la asta.
Poate acea femeie a avut o copilările cumplită, poate cu greu a căpătat ceea ce are. Păcat că sunteți invidioase. DA! Nu știți să gândiți pozitiv, de parcă toate femeile îngrijite și stilate au unul cu bani și chestii de genul, dacă voi FEMEILE gândiți așa, atunci ce să creadă bărbații?
Spuneți că sunteți discriminate? Singure creați asta, fiindcă nu vă gândiți la o carieră ce stă în spatele unei femei ci la bărbatul ei, care ar întreține-o, din asta rezultă totul! Reflectezi ceea ce gândești.
Fii femeie în adevărat sens al cuvântului, nu sub acoperișul portmoneului lui, nu criticând, nu bârfind, nu jăluindu-te de viață amară, fii puternică, fii tu însuți nu copia vecina și nici chiar mama…
P.S: Femeia discutată arăta destul de bine, destul de manierată, destul de înțeleaptă, 
matură și stabilă la sigur nu era o fufă care aleargă după bani. Apropo, dar poate nici nu era moldoveancă? 😀