Impresii de la workshop-ul I LOVE SHOPPING


Am postat poze, am încărcat un mic video de la eveniment, v-am intrigat, da?

Bine vă povestec cum a fost. Ei bine să începem cu locația, hotelul Jolly Alon, pe care l-am găsit cu ușurință, m-am încadrat repejor pentru că am văzut multe persoane cunoscute, unii bloggeri, fotografi sau participanți așa că m-am simțit ca acasă.
Mi-a plăcut faptul că a fost bine organizat, începând de la înregistrarea persoanelor până la fiecare scaun. Inițial evenimentul a fost prezentat de LILU, pe care o știți cu toții de la Jurnal TV, iar mai târziu am avut ocazia să-l cunoaștem pe carismaticul VLAD BABA, actor și prezentator, care a creat o atmosferă deosebită.

#vladbaba #chisinau #iloveshopping #palasmalliasi
Posted by Palas Iasi on 10 Martie 2016


Programul evenimentului a fost foarte interesant, doamna Irina Milos Ciurea, directorul Travel Point și organizatorul acestui eveniment, a avut grijă să fie totul bine pus la punct. Am avut parte de un tur virtual prezentat de un ghid turistic din Iași,  frumosul oraș despre care am scris și eu anul trecut, iar acum abia aștept să-l revăd fiindcă mi s-a dublat dorul după acest eveniment.

A inceput Workshop-ul ” I love shopping”. Doamnele si domnisoarele din Chisinau ne-au primit cu multa caldura.Multumim si abia asteptam sa ne intalnim la shopping in Palas Mall
Posted by Palas Iasi on 10 Martie 2016


Precum s-a promis, Ioana Albulescu, director Palas Mall Iași, ne-a demonstat care sunt beneficiile pe care le oferă Palas Mall pentru cetățenii R.M.

Ahh da! Am uitat să vă spun că evenimentul a fost completat de formația BRAIN BAND (dacă nu-i cunoaște-ți, eu vă invit să-i ascultați și să vă minunați).


Țin să vă spun că am învățat multe lucruri utile despre ultimele tendințe ale anului 2016 cât și despre cum trebuie să purtăm hainele în funcție de siluetă  de la fashion bloggerițele Daniela Macsim și Ana Ciorici, desigur vă invit să le urmăriți și să le ascultați sfaturile 😉

Daniela Macsim ne vorbeste despre ultimele tendinte primavara/vara 2016 propuse de brandurile din Palas Mall
Posted by Palas Iasi on 10 Martie 2016


Spre final am avut parte de o prezentare de modă foarte colorată și drăgălașă, iar piesele vestimentare le putem găsi la Pallas Mall, mai multe poze vor apărea curând pe pagina evenimentului 😉

Partenerii evenimentului au venit cu multe cadouri pentru participanți, astfel colega mea a câștigat o plimbare cu Lexus-ul prin orașul Iași, desigur au fost și alte cadouri, voucere și cartele de reducere pentru magazinele din Palas Mall.

5 norocoase au fost premiate cu Cecuri Cadou la cumparaturi in Palas Mall, in cadrul primei editii a Workshop-ului „I love shopping” Chisinau.
Posted by Palas Iasi on 10 Martie 2016


Ce să vă spun, m-au cucerit! Știți cum, un om îndrăgostit e mai ușor de manipulat 😀 (glumesc), însă faptul că e orașul drag, prezentatori superbi, bloggerițe îndrăgite, formația care m-au cucerit încă de la X Factor, deci o combinație PERFECTĂ!  😉 Eu aștept următorul eveniment I LOVE SHOPPING și cum se organizează vă spun neapărat!!!


P.S: Am observat câteva lucruri interesante, aș dori să vă spun care-s beneficiile de a merge la așa evenimente, curând fac o postare și vă zic ce am decoperit nou 😉

A photo posted by Mihaela Josanu (@mihaelajosanu) on Mar 10, 2016 at 9:39am PST

//platform.instagram.com/en_US/embeds.js