Adriana Plugaru pe tărâmuri venețiene

Pe Adriana o cunosc de vre-o doi ani, chiar dacă tot acest timp nu l-am petrecut alături, noi avem multe amintiri și dor nebun de a călători împreună ( nu existau evenimente fără noi 😀 )De mult timp aveam programat acest interviu, însă iată că astăzi este ziua lansării. Vă invit să o cunoașteți pe Adriana care este mereu pozitivă, meru în acțiune, iubitoare de călătorii, de stil de viață sănătos, de modă, farmec și fotografie (sper că nu am scăpat nimic).


Ai un blog despre călătorii și life style, de cât timp ai aderat la lumea bloggingului?

Acum un an jumate am decis  și eu să-mi creez un blog unde să-mi pot scrie gândurile și totodată un locușor perfect unde  îmi voi păstra amintirile din micile mele  călătorii. Dăpă care la doar 2 luni apare o persoană,  care m-a influențat mult și am decis să mergem împreună la  evenimente și să urmărim ce se întâmplă în țară,  de atunci nu mai e un jurnal personal.

A photo posted by Adry Plugaru (@plugaruadry) on Aug 23, 2015 at 3:11am PDT


//platform.instagram.com/en_US/embeds.jsCel mai mult călătorești pe meleagurile venețiene, cum reușești să vizitezi atât de multe locuri frumoase?
De când am venit  la Treviso, am început să fac planuri…. planuri pentru un an înainte. Pe primul plan am așezat călătoriile, de aceea am făcut o listă (mare) de locuri pe care vreau și merită să le vizitez. Acum fiecare zi liberă  e o zi mult așteptată, pe care o petrec divers de toate celelalte. În fiecare săptămână culeg amintiri pentru colecția mea de călătorii…șiii nici timpul urât nu mă poate împedica atuci când planurile mele sunt deja făcute.

A photo posted by Adry Plugaru (@plugaruadry) on Mar 6, 2016 at 5:18am PST


//platform.instagram.com/en_US/embeds.jsDacă ar fi să alegi între Chișinău și Treviso, unde ai prefera să locuiești și de ce?
Aș alege Treviso și totuși… Îmi lipsec mult iernile,  adevăratele ierni cu zile de săniuș, cu multă zăpadă ce scârțâie sub picioare și serile în familie  petrecute la gura sobe. Tocmai din acest motiv, o lună de iarnă aș petrece-o în Moldova.

5 destinații turistice pe care le recomanzi?

* Passo Giau

* Sirmione – Lacul de Gardă

* Rifugiul Calvi

* Muntele Grappa

* Insulele Venețiene (Murano, Burano, Torcello)

^^La mia gioia ^^
Posted by Adry Plugaru on 13 Martie 2016


Cele mai importante lucruri de care trebuie să ții cont atunci când te pornești  într-o călătorie?
Eu nu fac parte din persoanele spontane,  sunt genul de om care își face planuri detaliate  tocmai de asta fac planurile sau micile pregătiri din timp pentru a avea o excursie mai liniștită. 
Eu așa îmi planific o excursie:
-Destinația unde merg + pe cât timp
-Transportul (în colo și  înapoi) 
– Cheltuielile 
– Ce îmi pun în rucsac  ( aparatul foto, ochelari de soare, apă ș.a )
– Încălțăminte comodă 
De timpul de afară rare ori  duc cont mai ales dacă planurile sunt deja făcute, mereu găsesc locuri și lucruri de care mă pot bucura în ciuda timpului de afară.

Ai fobie de înălțime, însă destinațiile turistice sunt locurile muntoase, cum se explică asta?
Nu am nevoie de ședințe de terapie și nici de medicamente. Încerc să combat problema megând la munte :D. 

 Se recomandă să mănânci înghețată atunci când ești racit, așa și eu -merg la munte că mă tem de înălțime.

…nu ma tem, nu ma tem, nu ma tem 😀 😀
Posted by Adry Plugaru on 22 Iulie 2014


Știu că iubești mult lectura, care a fost cartea care te-am marcat?
Fiecare carte are ceva aparte: uneori mă regăsească în ceea ce citesc, mă simt unul din personaje,  alteori doar aflu lucruri noi  și de cele mai multe ori citind reușesc  să descopăr locuri neîntalnite vreodată și să fac parte din acel univers (din hârtie). Cu toate că îmi este foarte greu să mă decid, totuși am să spun că ” Portretul lui Dorian Gray” e cartea care m-a marcat.Fiecare pagină umplută cu numeroase înțelesuri și replici mai mult decât interesante. Am notat și am subliniat citate care mi-au plăcut și fraze cu adevărat înțelepte. Este genul de carte ce te atrage ca un magnet.   Ideea cărții: „Ce i-ar folosi unui om dac[ ar câștiga toată lumea și și-ar pierde propriul suflet” (de Oscar Wilde)

A photo posted by Adry Plugaru (@plugaruadry) on Nov 24, 2015 at 8:44am PST


//platform.instagram.com/en_US/embeds.jsCea mai mare realizare de care te mândrești?
Acum jumate de an am luat nişte decizii radicale, pe care poate că nu le-aş fi luat dacă aş mai fi stat încă o secundă pe gânduri. Am decis să plec.  Nu a fost ușor.  Nu știam pe nimeni. Uneori nu mă știam pe mine.  A fost una din cele mai grele perioade din viaţa mea. Nu am spus nimănui ce am pe suflet.  Astfel  m-am cunoscut mai bine pe mine, tot atunci am înțeles că merg pe drumul care trebuie.  „Sunt aici și m-am regăsit pe mine” asta e cea mai mare realizare a mea din acest an.

A photo posted by Adry Plugaru (@plugaruadry) on Nov 19, 2015 at 1:35pm PST


//platform.instagram.com/en_US/embeds.jsCe planuri ai pentru viitor?
Nu am ales la timpul meu profesia care mi se potrivește și nu am făcut niciodată ce-mi place. Acum încerc să repar totul făcând doar ceea ce mă face fericită. Acest an îl dedic scopurilor personale. Vreau să susțin examenele de școală medie italiană și să dovedec că niciodată nu e prea târziu.  După care voi putea alege specialitatea „Turism”. Și cel mai important e că din acest an voi călători și mai mult  pentru a descoperi și cultura altor țări.

5 motive: De ce călătorești?
* Cea mai bună modalitate de a afla lucruri, locuri și oameni noi.
* Sunt mai curioasă și mai atentă la detalii.
* Colecționezi multe amintiri. Amintiri ce durează o viață întreagă.
* Banii cheltuiți într-o călătorie mă fac mai fericită decât cei cheltuiți pe alte bunuri materiale.
* Pentru inspirație, emoție, adrenalină și pentru că îmi  face inima să bată mai tare.

Aștept cu nerăbdare să ne vedem =)Puteți să-i urmăriți blogul aici

A photo posted by Mihaela Josanu (@mihaelajosanu) on Jun 22, 2015 at 9:30am PDT

//platform.instagram.com/en_US/embeds.js