Gândește global, acționează local!


Avem deja ceva timp de când suntem în plină pregătire de această campanie de informare „Orașul pe care vreau să-l văd”. Această campanie presupune realizarea activităților de informare și sensibilizare față de problemele mediului înconjurător, în special orașul Chișinău.

Deci acțiunile pe care ni le-am propus le vedeți mai jos.
  • Informarea și sensibilizarea opiniei publice față de problemele ecologice (pe parcursul întregii perioade se va informa populația despre dificultățile și problemele cu care se confruntă mediul înconjurător) 
  • Vizite de cunoaștere la Ministerul Mediului din Republica Moldova, Institutul de Ecologie și Geografie, Grădina Botanică (Institut) AȘM, REC Moldova, etc. (aceste vizite vor oferi informații mai clare despre starea mediului și subiectele discutate în cadrul meselor rotunde), (04.04 – 21.04).
  • Discuții cu reprezentanți ai autorităților de stat și ONG-uri din nișa ecologică (menționate mai sus) (04.04 – 21.04).
  • 22 aprilie, de Ziua Internațională a Pămîntului – Flashmob și acțiuni de salubrizare în mai multe zone poluate ale Chișinăului, astfel, să devenim solidari în  protejarea mediului înconjurător, care are un rol foarte mare asupra activităților noastre cotidiene. 

Eu vă invit să participați la acțiunea de salubrizare de pe 22 aprilie și să facem acest oraș mai curat!!!
Alte detalii>>>
Campania „Orașul pe care vreau să-l văd” este organizată cu suportul partenerilor:
Parteneri: Ministerul Mediului al Republicii Moldova, Panda Tur.
Partener media general: Radio Moldova Tineret.
Parteneri media: #diez, Zugo.md

Persoană de contact:
Maria Gribiniuc,
Coordonator Liga Tineretului din Moldova
Mob.: 068 438 799
          078 824 444
e-mail: info@ligatineretului.md
site: http://www.ligatineretului.md