Liga Tineretului descoperind Moscova


Așa cum v-am promis, voi încerca să vă povestesc despre călătoria mea la Moscova, cu toate că nu pot să redau toate emoțiile și frumusețea de acolo. Pentru început aș vrea să-i mulțumesc domnului Ion Curmei, președintele Ligii Tineretului din Moldova, pentru această minunată călătorie care mi-a fost oferită datorită faptului că sunt un voluntar activ la Liga Tineretului din Moldova. Iar aceasta este o dovadă vie a faptului că fiind voluntar activ poți obține o expriență frumoasă atât în țară cât și peste hotare. Un motiv în plus pentru a face voluntariat 😉

A photo posted by Mihaela Josanu (@mihaelajosanu) on Apr 28, 2016 at 8:38pm PDT

Deci aventura mea a început din Aeroportul Internațional Chișinău, unde am fost de multe ori, însă abia acum am avut ocazia să ajung în sala de așteptare (despre care se vorbea atât de mult), deci primul meu zbor a fost cu Air Moldova.
//platform.instagram.com/en_US/embeds.js

A photo posted by Mihaela Josanu (@mihaelajosanu) on Apr 28, 2016 at 7:44pm PDT


 Am ajuns la Aeroportul Domodedovo care-mi părea atât de mare ( asta înainte să văd aeroportul Sheremetyevo 😀 ).
Când ieșeam din avion am observat stewardese cu costume foarte deosebite, care de fapt erau din Singapore.

//platform.instagram.com/en_US/embeds.js

A photo posted by Mihaela Josanu (@mihaelajosanu) on Apr 28, 2016 at 11:30pm PDT


 Iată cam așa a început călătoria mea, astfel primul zbor a fost cu succes 😛
După care am început să cunosc alte persoane din țări diferite, care sunt unite de organizația internațională de tineret, nonguvernamentală – Содружествo, despre care vă voi povesti în altă postare.
Deci pentru început am cunoscut-o pe Lana din Georgia, o persoană veselă și foarte interesantă, apoi pe Olimdzhon din Tajikistan, după care am mers la sediul organizației unde am cunoscut-o pe Veronica, cea mai pozitivă din toată gașca și cea care are mereu grijă de toți. După care am avut ocazia să-l cunosc pe directorul Содружествo, Magomed Aliev, cel care conduce această frumoasă organizație.
Și pe Tursunkhodja Yunuskhodjaev din Uzbekistan și Toyli Mamedov din Turkmenistan
Astfel am început să cunosc membrii Содружествo și să povestim fiecare despre țara sa și chiar am făcut schimb de bani.

//platform.instagram.com/en_US/embeds.js

A photo posted by Mihaela Josanu (@mihaelajosanu) on Apr 29, 2016 at 5:19am PDT

Pe parcus am cunoscut și alte persoane interesante, însă vă povestesc despre ei ceva mai târziu. Revin cu alte postări despre organizație, despre oamenii înâlniți, despre panorama orașului Moscova și altele. Fiți cu ochii pe #MihaelaJosanu #DescoperindLumea
 Să aveți o zi minunată 😛
//platform.instagram.com/en_US/embeds.js