#DescoperaMoldova împreună cu mine


Astăzi am primit o noutate pe care am împărțit-o cu voi. DA, DA anul acesta merg să descopăr Moldova împreună cu alți bloggeri, vloggeri, instagrameri, fotografi atât din Moldova cât și din România și desigur împreună cu Svetlana, care este gazda acestui eveniment și-i mulțumesc mult pentru invitație.

„Instameet #DescoperaMoldova 2016” este un eveniment de promovare a Moldovei ca destinație turistică vinicolă, pe canalele din social media, în mod special pe instagram, facebook și bloguri. Deci noi vom fi cei care promovează valorile acestei minunate țări.
Evenimentul este organizat de către Asociația Națională pentru Turism Receptor din Moldova (ANTRIM), cu susținerea partenerilor strategici: Proiectul de Competitivitate USAID Moldova și Oficiulul Național al Viei și Vinului (ONVV) și cu suportul partenerilor: Asconi Winery, Castel Mimi, Cricova, Mileștii Mici, Eco Resort Butuceni, Hotel Aria. 
Scopul evenimentului este promovarea și creșterea vizibilității Moldovei ca destinație turistică, pe rețelele de socializare.
Deci, vă îndemn să mă urmăriți în perioada 11-15 mai pentru a vedea cât de frumoasă este Moldova și ce atracții turistice avem.
#DescoperaMoldova împreună cu blogul #MihaelaJosanu #DescoperindLumea fiți cu ochii pe mine atât pe facebook cât și instagram 😉

Articol scris în cadrul Instameet-ului #DescoperaMoldova (11-15 mai 2016), organizat de către Asociația Națională pentru Turism Receptor din Moldova (ANTRIM), cu suportul partenerilor strategici: Proiectul de  Competitivitate al USAID Moldova șiOficiul Național al Viei și Vinului (ONVV), cu susținerea partenerilor: Aria HotelEco Resort ButuceniASCONI WineryCastel MimiCricova și Mileștii Mici, găzduit de către Orheianca.eu.